Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uhaika.

ostry seks

Polecane posty

Gość Hjoplf
Wczoraj ostro się j****am przez godzinę i boli mnie teraz c*pka a jak sikam to aż szczypi :/ też tak macie ?

Gość Rec1
Mnie dziewczyna 3dni temu zajeździła! 3razy się r****liśmy! Ona 3orgazmy,w tym 2z wytryskiem Ja 3spusty!

Gość gedgore
A mnie wczoraj po dysko dwuch mi w moja pipke wpakowalo i tak mnie posuwalo ale pozniej z niej duzo mi sie wylako i jeszcze rano wszystko w srodku mnie bolalo ze na krzesle mi sie zle siedzialo

Gość jkjakdjkad
kolega poeta :)

Gość gość
Wczoraj kolega ostro mnie zerzna bo go prosilam,ale chyba przesadzilam bo bo dzisiaj pipka mnie boli

Gość gość
Tak Rec twoja dziewczyna, a parę dni temu szukałeś tu dziewczyny żeby się przytulić. Naucz się kłamać i klam dopiero. A co do ostrego seksu, uwielbiam. Ale jak się zapomnę, to kochanka mówi żebym się opanował bo jej macice przebije. Do ostrego seksu wolałbym mieć 2 cm krótszego.

Gość gość
Ric1 twoja dziewczyna dzisaj sobie ostro dawala

Gość gość
Jak z ta mama z tobą obie dobrze zerznięte jesteście?:) mam troche kasy do wydania:()

Gość gość
Noooo.... pogratulować... wykopałeś temat dewiantòw z 2013 pod pseudoreklamę.

Gość mordkaaaaaaaaaaaaaa
ja mojemu powiedziałam czy zna takie powiedzenie, ze kazda kobieta chce byc w zyciu traktowana jak dama,a w łóżku jak k..wa. Powiedział ,ze noo i coo ? chciałaabyś . ja,ze pewnie. no i trochę się poleprzyło. :P innym razem zaczęłam traktować go ( nie w łozku) jak sama bym chciała byc traktowa. ( akurat chwyciłam pas,bo leżał i czy mu "jebnąć" za to co powiedział,że ma przeprosić, liczę do 3 ,i walnęlam :D i załapal aluzję :P

Gość Wyruchana
Ja jestem też młoda i delikatna, bo mam 19 lat, a z moim chłopakiem regularnie pozwalam sobie na ostry seks. Dla nas to jest naprawdę podniecające. A jak to robimy ? Moge powiedzieć. Ubieram się jak prawdziwa dziwka, mam kajdanki i opaskę na oczy, wibrator oraz pasek. Gdy mój misiu wchodzi do pokoju siada na łóżku. Ja wymachuję pasem i mówię mu, że chce ostro. Wtedy przyjmuje pozycje na pieska. Misiu zawiązuje mi ręce w kajdanki i zdejmuje wszystko po kolei. Gryzie mnie i mówi :"Zobaczysz suko na co mnie stac". Leje mnie pasem, a ja jęczę. Misiek nie chce żebym jęczała, więc zawiązuję mi usta. Wchodzi we mnie i rozpoczyna głęboką penetrację i mnie podnieca, że nazywa mnie kurwą i dziwką. Potem liże jego fiuta, on mnie gryzie, ja jego. Potem oboje ubieramy sie w latex i lejemy sie pasami. Po zabawie wypijamy siki i jezeli bylam grzeczna to przestajemy, a jezeli niegrzeczna to moj misiek serwuje mi za kare ostre rznięcie. To tyle.

Gość gość
Wysmaruj pipę papryczką jalapeno wtedy to jest ostra jazda.