Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosmanowa mama

Seria Babydream-bardzo proszę o opinie produktów :)

Polecane posty

Gość rosmanowa mama

Chodzi mi o : 1. chusteczki do pupy nawilżane-czy są ociekające lub zbyt pachnące? 2. pieluszki-do jakich "markowych" można je porównać, może do happy, huggies, pampers? 3. kremy do pupy-podobnie jak chusteczki czy nie są perfumowane i czy w pierwszej kolejności na zawartości jest parafina? I prosiłabym ogólnie o refleksje na temat tych produktów :) Myślę,że nie tylko mi się przyda taka wiedza :) Dzisiaj przeglądałam ulotkę i byłam w szoku, bo np. wkładki laktacyjne kosztują tam nie całe 6 zł a ja płaciłam kilka lat temu najmniej 12 zł. Stąd zainteresowanie.

Gość ja mam syna
chusteczek babydream jest kilka roznych rodzajow :-) nie polecam niebieskich z zoltymi napsami sa jakby nasaczone oliwka, jakies takie suche i tluste do chrzanu zupelnie :-( inne chusteczki sa oki Pieluch czasami uzywamy ale maja chyba troche zanizona rozmiarowke :-( pampki czy Huggisy sa jakby większe, te trzeba jeden rozmiar wieksze kupic wtedy sa oki :-) sa niezle maja rozciagliwe boczki, nieźle hcłona, nie sa zapachowe ( np. pampers sleep & play maja okropny intensywny zapach rumianku ble) ogolnie niezłe Kremów nie uzywam ;-) mamy nivea albo bambino :-)

Gość z tym jezykiem to moze i
ja uzywam chusteczek rozowych babydream, sa jak dla mnie super, nie sa zbyt mocno nawilzone, nie pachna za mocno i pupa nie musi dlugo "schnac" po wytarciu. pieluchy tez sa dobre, uzywam tych pakowanych po mniej sztuk, nie w kartonach tylko z foliowym opakowaniu, porownywalne do huggies ale w przeciwienstwie do nich nie przeciekaja mojemu dziecku. nie odparzaja sa chlonne, nigdy nie zdarzyla sie zadna wpadka. kremow nie znam. wkladki laktacyjne sa super, duzo wiecej wchlaniaja niz wkladki bella.

my używamy pieluch i eko i zwykłych i dla mnie numeracja podobna do pampersa jakość również. Te eko są sztywne ale mi to nie przeszkadza, są bardzo chłonne, nie przeciekają, mimo że przesikane powierzchnia pieluszki sucha. Mamy jeszcze oliwkę i kremik i też super, poza tym córci smakują desery babydream i takie ryżowe kółeczka. Pozdrawiam

my używamy pieluch i eko i zwykłych i dla mnie numeracja podobna do pampersa jakość również. Te eko są sztywne ale mi to nie przeszkadza, są bardzo chłonne, nie przeciekają, mimo że przesikane powierzchnia pieluszki sucha. Mamy jeszcze oliwkę i kremik i też super, poza tym córci smakują desery babydream i takie ryżowe kółeczka. Pozdrawiam

Gość hygtfrdtgh
baby dream pieluchy produkuje producent pampersów :-)

Według mnie z Babydream swietne sa kremy do pupy, puder oraz seria kąpielowa.Natomiast chusteczki jak dla mnie zdecydowanie za suche. Swietne sa kaszki, szczegolnie biszkoptowa.

Kosmetyki generalnie są super, mają fajny skład, jest też seria extrasensitive, bez substancji zapachowych. Na pewno nie mają w składzie parafiny, parabenów i innego dziadostwa. Chusteczki znam tylko te różowe (też seria extrasensitive) i są ok - bezzapachowe i nie przesadnie nawilżone. Pieluchy dopiero zamierzam wypróbować - fajnie, że mają w sprzedaży próbki po 2 szt. :)

Gość mamamamam26
chusteczki wg mnie tragedia - tak suche że masakra - wycierałam nimi upaprany stół... pieluchy powyżej rozmiaru 2 są super - porównywalne do pampersów - troszke grubsze ale mi pasują kremów itd jeszcze nieużywałam - bo maluszek jest malutki i niemiałam kiedy :)