xxWikixx 0 Napisano Luty 13, 2011 Witam Chetnie zakupie od miłej Pani używane rajstopy. Czy jest jakas Pani ktora by mi takowe sprzedała??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julitawit 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 Mam sporo takich rajstop, a czas zrobic pozadki po zimie i zwolnic miejsce w szafie, wiec ok :) julitawit@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Kwiecień 22, 2011 Przepadnij maszkaro! :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdfhdh Napisano Kwiecień 22, 2011 ja mam sporo par do odsprzedania jak cos pisz lady-aa@wp.pl, na pewno dogadmay sie co do ceny;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wisnia2010@o2.pl Napisano Kwiecień 22, 2011 mam kilka uzywanych rajstop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rajstopki Napisano Lipiec 14, 2011 ja mam sporo, sprzedaje i wiele Panów jest zadwolonych :) childrencry@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2013 przepadnij maszkaro !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość introligator od rajstop inacze Napisano Lipiec 12, 2013 a paszoł mi WON !!!!!!!!!!!!!!!!!! z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oko w rajtkach Napisano Lipiec 24, 2013 Zauważyliście od jakiegoś czasu pojawiają się wpisy o kupnie używanych rajstop, czy to jest normalne ? Jestem za usuwaniem tego typu wiadomości, kto jeszcze? Proszę wypowiedzcie się.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach