Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaazagubiona

potrzebuje porady!!

Polecane posty

Gość onaaaazagubiona

Jakis czas temu rozstalam sie z kims. Rozstanie nie obylo sie bez mocnych słow wypowiedzianych przez nas oboje. Na poczatku czulam satysfakcje ,ze zakonczylam toksyczna relacje. Teraz jednak jest mi z tym zle. Nie lubie sie z nikim kłocic i obrazac sie na kokos, Mysle, zeby napisac do tej osoby i ja przeperosic. JAk postapilibyscie na moim miejscu??

Gość radzęcitak
napisz nie masz nic do stracenia...

Gość onaaaazagubiona
właśnie gdyby nie moja duma zrobilabym to juz dawno. Ale waham sie bo moze sobie pomyślec ,ze cche z nowu sie spotykac , czyli w jakis sposob wymiekam i go potrzebuje..

Gość no to nie pisz...
.

Gość radzęcitak
sama powiedziałaś ze to była toksyczna relacja... teraz wydaje Ci się ze Ci go brakuje tylko dlatego, ze nie spotkałaś zapewne kogoś innego... zobaczysz wkońcu spotkasz a wtedy nadal będziesz sie cieszyć ze z tym sie tak to skończyło...

Gość no to nie pisz...
po co chcesz pisać jak to byla toksyczna relacja?

Gość jak sardynka w puszce
Napisz: Już nas nic nie łączy. Jesteś wolny. Powodzenia. Ja tak właśnie zrobiłam . Jeszcze tylko jedno kliknięcie i wysyłam.

Gość radzęcitak
jak długo byliście ze sobą ?? jaka była przyczyna rozstania?? ile masz lat?? co mozemy Ci doradzić jak nie wiemy co sie wydarzyło i czy naprawdenie będzie głupotą napisanie do niego...

Gość onaaaazagubiona
tak juz bywa z tymi toksycznymi zwiazkami. Niby wiesz ,ze nie mozesz być z kimś takim a jednak cos Cie do tej osoby ciagnie. I naprawde bardzo trudno z tym walczyć.

Gość Zuza..
Nie pisz napewno tęsknisz, ale nie pisz, wiem co mówię:) z toksycznych związków dłuuuuugo trzeba się leczyć nie pisz

Gość onaaaazagubiona
Spotykalismy sie i zrywallismy, trawalo to kilka lat, ja niby chcialam z nim byc, pozniej jednak myslalam, ze jednak nie bo to nie ma sensu. Jednak potrzebowalam go, uzaleznilam sie od niego. Ktoregos dnia powiedzialam stop, zerwalam kontakt i teraz rozstrzasam i rozpamietuje czy aby na pewno postapilam słusznie.

Gość radzęcitak
jak kocha to sam sie odezwie... spotykaj się ze znajomymi, zajmij się sobą... chodźna basen, fitnes...nie myśl o tym...a przynajmniej nie tyle..

Gość onaaaazagubiona
mysle, ze tez jest zbyt dumny ,zeby sie odezwac. Zaluje tego ,ze przynjamniej rozstac nam sie nie udalo w przyjacielskich stosunkach. Bo nie wiem czy na dłuzsza mete to by przerwalo.. Nie mniej jednak szkoda mi tego wszystkiego :( To byl moj jedyny zwiazek pelen takiego pożadania i namietnosci ..

Gość no to nie pisz...
na glowe upadlaś, zeby znow się pchać w toksyczną relacje:? od toksyki trzyma się z daleka

Gość onaaaazagubiona
gdybys przezył/ ła cos podobnego wiedzialbys. ła ,ze w takie cos pcha sie mimowolnie, moje irracjonalne zachowanie jest nawet dla mnie samej bardzo dziwne i niewytlumaczalne ..

Gość no to nie pisz...
masz syndrom ofiary 🖐️

Gość onaaaazagubiona
syndrom ofiary? tzn.??