Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shizuka988

Zostało mi niewiele życia...

Polecane posty

Gość Shizuka988

Mam 23 lata i lubię to, co lubiłam kiedyś. Uwielbiam muzykę, oglądam anime i czytam mangi. Czasem kupuje figurki, lub koszulki z mangowymi nadrukami. Wszyscy mi mówią, że już nie wypada...że powinnam "dorosnąć". Dlatego chcę umrzeć, bo nie chcę być taka jak wszyscy. Życie bez moich pasji jest bez sensu.

Gość Shizuka988
Przez to gadanie czuję się taka stara, że nic mi nie wypada... Chcę już umrzeć.

Gość ggggggggggggrrfffff
ludzie są głupi,, przecież manga to nie oglądanie kreskówek lub disney channel :D manga to sztuka, nie przejmuj się ludźmi i zyj dalej!!!!

Gość kochana..............
swoje pasje mozna kontynuowac przez cale zycie............

Gość obłudny nasz naród
jeśli Cię to pocieszy, to ja jestem nadwrażliwa i też mi ciężko żyć wśród "ludzkiego" społeczeństwa...

Gość bergaotka35
Spróbuj znaleźć sobie powazną pasję, ja np. jestem na www.pogrosiku.eu, mam juz stamtąd depilator i jestem zadowolona

Gość Shizuka988
Bo polska to straszny kraj... Większość myśli, że manga to bajki a figurki to zabawki. Ale ja to kocham, bo to ma przekaz i głębie, nie lubię zwykłych filmów, zmanierowanych aktorów... Zdaniem rodziców powinnam chyba zająć się robotą i tworzeniem rodziny, ale ja nie chcę :o Jak patrzę na inne kobiety na ulicy, to ja nie chcę być jak one. Dorastanie i przemijanie jest takie smutne...

Kocham Anime! I też mam kilka koszulek z nadrukami ^^ Ale nie jesteś sama! Mam wielu znajomych, nawet starszych od ciebie, co tez interesują się M&A. Po prostu ty masz kiepskich przyjaciół, skoro cię za takie cos krytykują :P

Gość Shizuka988
Nuno. Dzięki, dobrze to czytać...Trochę mi lepiej :D Może rzeczywiście obracam się w złym środowisku...

Ja ci powiem tak. Znalazłam wielu znajomych o podobnych zainteresowaniach na necie. Na blogach dokładniej, ponieważ piszę opowiadania. Dopiero z czasem wyszło, że oni interesują się M&A a później sami mnie w to wciągnęli :P Jakos pięć lat temu ^^ Pokręć się po forach tematycznych, gdzie będziesz mogła z innymi dzielić się swoją pasją :)

Gość alice3ee
a ja mam lat 19 i uwielbiam oglądać... bajki. :) Anime i bajki z dzieciństwa. Nie koliduje to z moimi planami na przyszłość, nawet tymi powaznymi. Uważam, że mam w sobie jeszcze duszę dziecka i nie widzę w tym niczego złego. :) Nic się nie martw. :) Pozdrawiam! :)

Uwielbiam mangę i mam głęboko w d...tych, którzy uważają, że to dziecinne. By the way, zbliżam się do trzydziestki.

Gość alice3ee
Onanizuje sie oglądająć Bolka i Lolka

Gość Shizuka988
Moim ideałem chłopaka jest Reksio :classic_cool:

Gość snajperka27
spoko, ja tez siedze w tym, co ty :D

Gość NenoNena
To tak jak mi W [plsce nie wypada tu czy siamyo :O a po 25 roku zycia trazeba szukac meaz:O wale to :O

Gość czyli teraz masz prawie autork
25 lat :O🖐️

Gość Shizuka988
reksio mnie nie jara podszywie

Gość Żelisław
durne prowo🖐️)))