Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły żołnierz

Do wszystkich kobiet! związek z żołnierzem

Polecane posty

Gość przyszły żołnierz

Drogie panie, mam do was pytanie, do was wszystkich bez względu na pogląd na dany temat. Czy jesli dowiedziałybyście sie ze facet, z którym sie umawiacie lub zaczynacie wiązać ma zamiar być w bardzo bliskiej przyszłości żołnierzem, prawdopodobnie pojedzie na misje w ciągu kilku lat itp. czy weszłybyście w taki związek czy uciekły? I jaka jest tez wasza opinia na temat żołnierzy, podobają wam sie? Niedługo bede sie starał o przyjęcie na zawodowego, skończe tylko studia, to przemyślana decyzja, przygotowania od paru lat itp. Pytam bo odkąd zacząłem mówic ze mam plany na zawodowego to kobiety jakos sie zaczęły odwracac jakby nie chcialy sobie życia komplikowac wchodząc ze mną w związek.

Gość Może i się podobają!!!!
Ale po kilku latach pracy pada im na główkę:/ Byłam z taki jedny zawodowym.Nie dało sie z nim porozumieć wszystko musiałobyć po jego myśli. Jednak opinia o wojskowych sie sprawdza w 100% Nie polecam!

A ja tam sobie nie wyobrażam innego męża niż wojskowy(takiego mam).Może dlatego że zostałam wychowana w takim środowisku(ojciec też wojskowy).Nie każdy też zawodowy jedzie na misje zależy w jakiej jest jednostce.Można wiedzieć jakie województwo?

Gość abababa
Mój też jest żołnierzem, już kilka lat. Przyznam, że trochę na pewno go ta praca zmieniła, ale nie do tego stopnia, żeby mi to przeszkadzało. Na misję może jechać w każdej chwili- taka jest prawda, jak go wyślą, a nie pojedzie, to straci pracę. A nie chciałabym, żeby pojechał, powiem nawet, że bym go nie puściła, za duże ryzyko.

Gość przyszły żołnierz
Ja ze śląska i bede sie starał do 6 brygady powietrzno-desantowej, prawdopodobnie do jednostek na śląsku wlasnie. Tam chcę i tez z tej brygady jadą na misje często.

Gość abababa
męczące są też ciągłe rozłąki przez wyjazdy i poligony, nic nie można zaplanować tak na prawdę na dłuższą metę...

''Miałam niejednego wojskowego , są ok na kilka tygodni ...potem męczą głowę...dlatego nie wyobrazam sobie aby moim mezem został mundurowy'' Widze że lubisz ostrą jazde:) Musze cie poznać:)

Gość przyszły żołnierz
up up up uuuuuuuuuuup

Gość przyszły żołnierz
Jakies uwagi jeszcze? Drogie panie? :)

Gość gość
jestem od 2 lat w zwiazku z zołnierzem zawodowym który słuzy od 10 lat był na półrocznej misji w iraku. nigdy w zyciu nie spotkałam tak cudownego człowieka. sumienny, obowiazkowy, słowny zaskakujace jak praca moze wiewierac pozytywne cechy w zyciu prywatnym. jedyne czego oczekuje ten człowiek to miłosc i szczerosc. obawiałam sie przenoszenia pracy do domu, tego ze nie bedzie umiał słuchac a jedynie wydawac rozkazy. zaskoczył mnie w 100 procentach. napewno sa wyjatki od takiej reguły ale zołnierze to najlepsi, najstabilniejsi i najbardziej kochajacy mezzczyzni o jakich kobiety moga marzyc :)

Gość arii
Ja również jestem w związku z żołnierzem kocham go bardzo nie wyobrażam sobie, życia bez niego . Nie mogę się doczekać kiedy wróci♡♥

Gość gość
gość dziś jestem od 2 lat w zwiazku z zołnierzem zawodowym który słuzy od 10 lat był na półrocznej misji w iraku. nigdy w zyciu nie spotkałam tak cudownego człowieka. sumienny, obowiazkowy, słowny zaskakujace jak praca moze wiewierac pozytywne cechy w zyciu prywatnym. jedyne czego oczekuje ten człowiek to miłosc i szczerosc. obawiałam sie przenoszenia pracy do domu, tego ze nie bedzie umiał słuchac a jedynie wydawac rozkazy. zaskoczył mnie w 100 procentach. napewno sa wyjatki od takiej reguły ale zołnierze to najlepsi, najstabilniejsi i najbardziej kochajacy mezzczyzni o jakich kobiety moga marzyc usmiech.gif xx Hej opisałas mojego męzczyznę słowo w słowo tez jest wojskowym :) To jest ostoja spokoju po pr4ostu kiedy ja myślę i obawiam się że on się czymś zdenerwuje on zaskakuje mnie takim spokojem jest taki ciepły i kochający uczynny dobry i bardzo troskliwy :)

Gość gość
mi sie podobaja zolnierze

Gość gość
znam kilku wojskwych i sa fajni.