Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEKKO ZANIEPOKOJONA

PODEJRZEWAĆ CIĄŻE ???

Polecane posty

Gość LEKKO ZANIEPOKOJONA

Witam. Zaczęłam się troszeczkę niepokoić, gdyż zawsze miałam okres bardzo obfity trwający minimum 5 dni (pierwsze 3 dni krwawienie bardzo obfite i bolesne skurcze) teraz okres spóźnił się o 1 dzień- 1 dzień okresu był normalny-obfity, nawet troszkę rano bolał brzuch, wieczorem krwawienie ustało- na następny dzień lekkie plamienie- wystarczyła 1 podpaska! Teraz na 3 mam wkładkę i prawie w ogóle nie nakapało- czuje się świetnie, żadnych bóli, złego samopoczucia itp trochę mnie to martwi, czy nie jestem w ciąży- a jest taka możliwość bo uprawiamy seks przerywany od pół roku. W sobotę idziemy na imprezę- będzie alkohol i zastanawiam się, czy nie lepiej zrobić test ciążowy... czy to może być początek ciąży?

Gość LEKKO ZANIEPOKOJONA
pomocy!

Gość ChlopekRoztropek
A gdzie tu masz objawy ciazy? Skoro mialas okres, tylko po prostu mniej obfity? Przeciez organizm to nie maszyna, nie zawsze zachowuje sie tak samo, i z rowna regularnoscia. Jak chcesz zrob sobie test :) Moment jest dobry, wiec bedzie wiarygodny

Gość LEKKO ZANIEPOKOJONA
Wiem, że taki skąpy okres na początku ciązowy zdarza się często... chyba zrobię ten test