Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejja

Czy 19 latce nie wypada jechać na wakacje z facetem ?

Polecane posty

Gość hejja

jw

Gość byłem_w_egipcie
jak najbardziej wypada, ale nich pamięta o tabletkach, bo bedzie na nich ostro piłowana ;D

Gość hejja
zabezpiecza się odpowiednio :P

Gość byłem_w_egipcie
to to będą rewelacyjne wakacje ;D

Gość SysioooLinaaa:)
Ja mam 18 lat, a rodzice mi pozwolili pojechać z moim chłopakiem do jego ciotki do Warszawy;) Spokojnie ci pozwolą;)

Gość byłem_w_egipcie
myszka - byc ci tę mysz przetrzepał

Gość hejja
bo moi rodzice są nastawieni anty :O wg nich jest ok jeśli sobie z nim sypiam ,ale nie żeby się z tym afiszować :O

Porozmawiaj z nimi i powiedz, że jesteś na tyle dojrzała, że zdajesz sobie sprawę, co może wyniknąć z seksu... Pokaż, że jesteś odpowiedzialna..

afiszować? przecież jedziesz na wakacje uczysz się życia odpowiedzialności ograniczeni myślowo ze chodzi wyłącznie o seks

Gość hejja
no właśnie .. dla nich wczasy =seks seks seks

Wiele się słyszy o nastolatkach, które sobie wpadają i twoi rodzice się po prostu boją.. Rodzice zawsze chcą najlepiej dla swojego dziecka..

Gość hejja
jasne, rozumiem to , ale wczasy to tylko tydzień , a wpaść mogę przez cały rok, przecież wiedzą,że z nim sypiam..

owszem chcą ale trzeba dać sie usamodzielniać czasem trzeba sie sparzyć by wiedzieć co dla mnie dobre

masz 19 lat kobieto. co oni tutaj mają do pozwalania. jak ogólnie nie popierają projektu to zarób sama i jeeeedź. ewentualnie powiedz że z koleżankami żeby się nie martwili ;)

Gość leeemonka
ja mam 18 i nie wyobrażam sobie żeby jechać z facetem na wczasy :O to tak jakby normalnie przed rodzicami powiedzieć że idę na seks

Gość leeemonka
:O

Jeżeli jesteś odpowiedzialna to nie wpadniesz... Mi pozwolili pojechać, kiedy miałam 17 lat ale nie obyło się bez wykładów:)

Gość hejja
kurcze im chyba chodzi o coś więcej niż o wpadkę :O że po prostu tak nie wypada..

Gość kijowo owo
hahah, dobre, ten cytat mnie powalil: "ja mam 18 i nie wyobrażam sobie żeby jechać z facetem na wczasy to tak jakby normalnie przed rodzicami powiedzieć że idę na seks" hahahahahaha :-) W wieku 19 lat wyjechalam z facetem na 3 miesieczna wyprawe, kilka miesiecy pozniej zamieszkalismy razem, 3 lata pozniej wzielismy slub. Nikt mi do lozka nie zagladal, 19 lat to juz doroslosc, nie wyobrazam sobie nawet jak rodzice moga sie wtracac w takie sprawy...

Gość marcin84w
ja wziąłem kiedyś pannę 17 lat na wyjazd w góry.Byliśmy razem 2 late wtedy więc nic dziwnego ze się kochaliśmy ciągle.Wiek 19 lat to juz looz

Gość kijowo owo
Wpadke mozna zaliczyc zawsze, jak sie nie uwaza - niezaleznie od tego czy sie wyjedzie na wakacje, czy zostanie w domu. Rodzice widocznie maja niskie mniemanie o wlasnym dziecku, jesli mysla, ze zaliczy wpadke jak tylko spedzi noc poza domem :-O.

Gość hejja
czyli nie mam co się za bardzo obwiniać że robię coś straaasznie niemoralnego??

Gość kijowo owo
To zalezy od Twojego wlasnego swiatopogladu. Zbyt sie przejmujesz tym, "co ludzie powiedza". Chyba mieszkasz w malej miejscowosci, zgadza sie? W zyciu kieruj sie tym, co sama uwazasz za wlasciwe. Masz prawo dzielic przyjemnosci tego swiata z czlowiekiem, ktorego kochasz, i nikomu nic do tego.

Gość nikt...
kijowo- dodam jeszcze może trzy grosze od siebie- rób w życiu to , co Ci się podoba O ILE NIE PŁACĄ ZA TO RODZICE HEHEHE:-) autorko- a ile ma wiosenek twój "chłopak " jeśli można spytac?

Gość hejja
42