Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfffffffsf

jaką role w waszym zyciu pelni wyksztalcenie?

Polecane posty

Gość dfffffffsf

jestescie tu anonimowy mozecie szczeze napisac ok wiadomo ze czasem ktos po ogolniaku jest inteligentniejszy od magistra...ale ile razy po zapoznaniu kogos zastanawialiscie sie jaka skonczyl szkole..Ile razy na wiesc o nowym facecie kolezanki zapytalyscie "co konczyl"ile razy sprawdzalyscie to na naszej klasie.. Niby miara wartosci czlowieka nie jest ale dla wiekszosci obok wygladu jest wyznaczniem pozycji i wlasnie wartosci

Gość dfffffffsf
??

Gość wwwwww2
sio!

Dla mnie nie ma znaczenia, nie oceniam ludzi pod tym kątem. Ja studiuję, a mój chłopak nie ma matury, mimo to świetnie sobie radzi :P

Gość berera
bo facet bez matury to jak baba magister ten sam poziom

Gość korall perłowy
ja lubię ludzi którzy są prości wrażliwi kochani , bo często zauważyć można frajera z wyższym wykształceniem grającego filozofa ,dziwoląga , który tylko psuje soebie reputację tym swoim śmiesznym niewątpliwie zachowaniem

Gość ale ktos kto szkoly nie
skoczyl czesto ma jezyk ubogii brak ambicji...BO kazdy wie ze teraz kazdy ma studia i ze one sie przydadzą bo byle jaki knojek przyjdzie po szkole i juz moze tego bez studiow czy matury sie pozbyc...Facet ktory ma ambicje mysli o wyksztalceni..nie tak snobistycznie ze idzie na sile na prawo ktore go nie kreci ae jakiekolwiek zeby byly

Gość kot13
staranne wykształcenie bardzo dużo może nam powiedziec o człowieku.

Gość qwqwqwe
wziemam stilokx i mi obraz lata nie wiem czy wy tez widzcie taka rozebrana co z boku przelatuje?