Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keri.19

Ciąża w młodym wieku...

Polecane posty

Gość keri.19

Witam bardzo serdecznie. Jestem młodą osobą, jak widać w nicku, mam 19 lat, jestem zaręczona. Z Narzeczonym tworzymy udany związek, jesteśmy ze sobą szczęśliwi, w wakacje przeprowadzamy się do wspólnego mieszkania. Od kilku dni Narzeczony zaczął ze mną rozmawiać o dziecku, bardzo chce je mieć. Ja również chciałabym założyć z Nim rodzinę, aczkolwiek nie jestem pewna, czy akurat teraz. Przede mną studia prawnicze, chcialabym się troszkę ustabilizować. Narzeczony chce starać się o dziecko teraz, ma pracę i może nie tyle, co namawia, ale ciągle o tym rozmawiamy. Wie, że chcę z nim być, ale nie mam odwagi powiedzieć mu,że dla mnie to jednak troszkę za wcześnie.... Co myślicie o tej sytuacji?

Gość alexiss3
0/10 :O

Gość keri.19
Nie, to nie prowokacja.

Gość sanita7767
Powalilo Was wszystkich?? Wszedzie doszukujecie sie prowokacji.... dajcie spokój

Gość do autorkiiii
rozwiazanie jest proste - przeprowadz z nim szczera rozmowe i powiedz mu to, co tu nam piszesz. Na dziecko jeszcze masz czas, jestes mloda, a studia prawnicze sa bardzo ciezkie.

no trzeba przyznac , ze dojzala z ciebie kobieta i myslisz rozsadnie oby takich wiecej moja rada, pogadaj ze swoim facetem szczerze , ze jeszcze nie chcesz nie jestes gotowa i chcesz jakos przyszlosc sobie zapewnic to ze on ma prace jest ok ale pomysl o sobie takze, napewno dojdziecie do porozumienia.......

Gość cnfskfd
Nie wiem czy uda Ci się połączyć studia prawnicze z wychowaniem dziecko, chyba, że ktoś z rodziny Ci pomoże:)