Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanabardzo

czy to może być od nadrzerki??

Polecane posty

Gość zakłopotanabardzo

jestem zadbana kobietą,dbamo higiene intymna,podmywam się rano i wieczorem,w czasie miesiączki i w upały częsciej,od paru tygodni mam problem,mimo tego że chodze i sie podmywam to z pochwy dziwnie mi pachnie,a właściwie smierdzi.co może byc tego przyczyną?

Gość zakłopotanabardzo
pomoże mi ktoś?

Gość zakłopotanabardzo
dzięki za pomoc

Gość xyzzyx
byc moze masz jakąs infekcję albo zapalenie, grzybice, pojdz do ginekologa i sie okaze;) jesli to by byla nadzerka to prawdopodobnie mialabys tez inne objawy-np. brązowe nieregularne plamienia zamiast miesiączki ale trzeba to skonsultować z lekarzem. a jakiego płynu do higieny intymnej uzywasz?moze on jest zbyt mocny dla Ciebie i wyrządza szkody?

Gość no masz wybór
niby dlaczego przy nadżerce zamiast okresu miałyby być plamienia?? Ja miałam nadżerkę i plamień nie miałam tylko normalny okres. Możesz więc mieć nadżerkę -objawia się ona m.in. upławami. Inne przyczyny to np. nadmierna higiena -wyjałowienie flory bakteryjnej. A nie chorowałaś ostatnio -bo antybiotyki też mogą szkodzić w tej sferze.

Gość xyzzyx
mi własnie nadzerka objawiała się w ten sposób że mialam brązowe plamienia zamiast okresu. nie powiedziałam że każdemu tak musi się objawiac, tylko ze taki moze byc wlasnie objaw. kazda kobieta jest inna po prostu