Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfd

lubicie nosic legginsy ?

Polecane posty

moze jest jakas chetna która chciala by pogadac otym na GG 21138699 zapraszam

jak kobieta założy legginsy i jest bez majtek to wszystko widać :-o

e tam bez majtek wtedy koniecznie stringi się zakłada ;-)

Skromny, sprawdz maila ;) A co do tematu to tuniki sa swietne! do leginsow idealne jak nie chcesz za bardzo paradowac tylkiem ;)

wypada :-o bardzo sexi to wygląda bez przykrywania sukienką :p

Gość vickypolards
Ja zakładam leginsy jak idę do sklepu,wkładam sobie w nie różne przedmioty jak kredki do oczu albo puszki z napojem energetycznym i wtedy mnie biorą do kanciapy i obmacują a moja koleżanka raz włożyła sobie szczotę do mycia pleców ale jej nie chcieli macać bo jest brudna tylko zadzwonili na policję ale to było innym razem i mnie wtedy nie było tylko Izka ale ona jest głupia bo urodziła dziecko i nikomu nie powiedziała nawet Józkowi bo on ma krosty i jak byliśmy na łyżwach to mi wsadzał palec.

Legginsy już dawno z mody wyszły a Wy się nadal w nie wpinacie.

Panie na siłowni trenują w legginsach. Czasem skupić się trudno :-)

Gość aga167533
Ja lubie i czesto zakladam, czy to na silownie czy jak ide pobiegac ale nie tylko. Do wszelkich tunik tez fajnie wygladaja!

malo komfortowo bo wszystko widac ? czy nie wygodnie ?:-o

troche tego i troche tamtego i masz recepte na to jak nie jest fajnie;) oczywiscie nie znaczy to ze nie lubie leginsow bo je uwielbiam :D

...a ja tam lubie patrzeć na kolezanki w leginsach...:)

hehe moi koledzy tez lubią patrzec i komentowac. ostatnio uslyszalam: ruda zaloz leginsy, fajny tylek masz daj popatrzec :D

Gość brda 22
jak są ekstra jakości, tzn cieniutkie ale kryjące i super elastyczne, to nie ma dyskomfortu a oddają wszystkie detale. Ja tak czasem lubię - prowokować, czuć się swobodnie, nie musieć pilnować się w ruchu i przy siadaniu. W mini z konieczności trzeba się zachowywać czasem nieco sztywno, a w legginsach i topie można być na luzie. Nawet ultrakrótkim - lubię takie odsłaniające połowę pośladków a z przodu kończące się równo z piczką. Zwykle wtedy bez bielizny więc na wszelki wypadek, żeby nie było wilgotnych plam wkładam tampon.

no tacy są ale niektórzy, muszą zachowywać pozory w pracy :D:D

mini i legginsy i nic nie widać bez sensu:p moze dla kobiety wygodniej

Gość CCC ...
korzystajcie dziewczyny ze swoich wdziekow dopoki je macie. jestem kobieta i teraz zaluje ze mnie juz nie wypada tak sie ubierac chociaz figure nadal mam super. niby pod leginsami nie widac wiekowego ciala:-P lubie patrzec na mlode odwazne dziewczyny sexownie ubrane i niby nie swiadome swoich wdziekow. cholera, jak te lata szybko leca.

u nas jest luzna atmosfera wiec udziela sie czesto taki dobry humor ;) codziennie slysze jak plotkuja: widziales co ta zalozyla dzis? widziales jej obcasy? a ta wyglada jak dziwolag! czasami czuje sie jak na wybiegu ;)

oj ruda ruda Ty pewnie niezle kusisz tych biednych facetów :D:D: chłopaki grzecznie pod biureczko wsunięci :D:D:

oj tam czasem sie zdarzy, nic nie poradze na to ze lubie pokusic :P

a zdarzyło się kiedyś że byłaś w mini i przez "przypadek" któryś zobaczył twoje majteczki? :)

hmm zdarzylo sie ze bylam w mini i cos mi spadlo na podloge... a czy cos widzial, nie wiem ale pewnie tak ;)

Gość CCC ...
w hiszpanii widzialam stare grube babsko w leginsach i krotkiej bluzeczce w otoczeniu calej rodziny tzn. maz dzieci wnuki i nikt za nia sie nie ogladal nie komentowal bo taki widok tam jest na porzadku dziennym. nie wspomne innych nacji ubranych dla mnie dziwacznie. kupilam modne tuniki dla siebie i corki ale u nas moge je nosic tylko do spodni a corka tez nie zawsze ma odwage je zalozyc z tunika a co dopiero same leginsy z bluzeczka. jestesmy krajem pruderyjnym. zazdroscimy ladnej figury mlodym kobietom a co dopiero ich matkom. sasiadka nigdy nie pochwali tylko skrytykuje z zazdrosci. dlatego powinno sie nie zwracac uwagi na czyjas opinie ale nosic to w czym czujemy sie dobrze i sexownie.