Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kubkiem kawy

7 miesiecy znajomosci

Polecane posty

Gość rok stracony
a ja teraz olewam bo wiem ze jak facetowi zalezy to na uszach stanie by zdobyc kobiete a wszystkim innym dziekuje

Gość z kubkiem kawy
mas racje nie mam nic do starcenia./ale nie wiem czy zdobede si e na odwage ale pomysloe nad tym/

Gość z kubkiem kawy
dzkieki kobietki za wypoeiwdzi.teraz uciekam do pracy mam na 13 a musze 20 min jechac.i znowu sie spoznie.milego dnia

Gość mnczdxc122
Ja daję sobie na luz, im bardziej chciałabym miec faceta i na kimś mi zależy to zawsez pojawiają się jakieśproblemy i tak z tego nic nie ma. Więc nie szukam nikogo, nikt nie jest mi potrzebny... Zawsze gdy tak myślę, to mam koło siebie pewłno amantów, kazdy lata, stara się jakby się zasr..ał.

Gość rok stracony
no wlasnei oni chca zdobywac jak juz maja to olewaja dlamnei to nei zrozumiale , wiec tez sobei darowalam

Gość mnmnmnmn13,,
Teraz mam podobnie z kolejnym amantem, jak go olewałam to non stop pisał smsy, że chciałby się zobaczyć, dlaczego nie chce z Nim być itd, przemyślałam sobie wszystko,potrzebowałam czasu no i postanowiłam, że może warto spróbować, a teraz jest na odwrót ja się staram, a on mnie olewa...

Gość ok 3 m-cy
znajomości dobrze się nawet pisze na gg numerem tel nie chciał się wymienić robi mi akcję zazdrości zachowuję się jak pies ogrodnika jednym słowem ale jakoś nei wychodzi z tematem spotkania , tylko ja efekt jest taki , że wymiguje się od spotkania a mnei już męczy takie pisanie, klepanie w klaw wolałabym się spotkać i byłoby wiadomo czy warto tak pisać dalej, czy nie