Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaaaaaaaa

czy ktos walczyl z przewleklym zapaleniem sciegna

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaaaaaaaaa
nie klikam w podejrzane linki :-(

Gość Kromo
Hej, Ja także miałem dość poważne problemy ze ścięgnami - do momentu kiedy nie trafiłem do lekarza, który zaproponował mi terapię PST. Jest to terapia opierająca się na leczeniu jakimś tam sygnałem. Przynosi niesamowite rezultaty, niestety jednak jest to metoda nowa i często nie znana przez lekarzy. Więcej info znajdziecie na stronie kliniki, z której korzystałem - http://www.pst-polska.pl/ Pzdr.

Gość BetiS6358
Uzywaliscie leku co sie nazywa Voltaren SR? No bo szukalam opinii dotyczacych tego preparatu i chcialam Was zapytac. Mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Oplaca sie go uzywac, testowaliscie jakies zamienniki? Tu jest troche recencji o Voltaren SR: http://www.listalekow.pl/voltaren-sr/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie w smak mi sie naciac i zmarnowac bezsensownie kaske, dlatego mam nadzieje, ze cos mi doradzicie. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość gość
Moi sąsiedzi z przewlekłym zapaleniem doopy. Objawiajace się bólem doopy, ale na to lekarstwa nie ma

Bardzo uciążliwa sprawa. Ja leczyłam się długo. Chodziłam do lekarzy na szczęście trafiłam na świetna placówke i mnie wyciągnęli z tego w Multi Med Polecam bardzo. 

Gość jupiter

Przyczyn może być wiele: niedobra woda w kranie, niezdrowa żywność, brak mikro i makroelementów(witamin).

W latach osiemdziesiątych nazywano to gośćcem ścięgnistym mięśniowym, a słynny jasnowidz o. Klimuszko ma w swej ziołowej aptece odpowiedni zestaw 11 ziół na leczenie.

Gość gość
Dnia 25.02.2019 o 12:03, Kinga333 napisał:

Bardzo uciążliwa sprawa. Ja leczyłam się długo. Chodziłam do lekarzy na szczęście trafiłam na świetna placówke i mnie wyciągnęli z tego w Multi Med Polecam bardzo. 

W której placówce byłaś i co ci powiedzieli? Do jakiego lekarza skierowali??

Gość Bogdan

Mi na zapalenie mięśnia najlepiej zadziałały zabiegi z rehabilitacji. Miałem mrożenie i jakieś jeszcze dwa zabiegi. Byłem na Słomczyńskiego rehabilitacje.org. Tanio, szybko, skutecznie i o to chodzi.

Gość Celka

Ja miałam falę uderzeniową, zastrzyki z osocza i akupunkturę i jeszcze ćwiczenia oczywiście i to mi pomogło w 100%. Też chodziłam na Słomczyńskiego w Krakowie. Znają się na swojej pracy rewelacyjnie.