Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FinePix20

WALENTYNKI- JA I ON

Polecane posty

Gość FinePix20

Dziś Walentynki, ja mimo że nigdy nie obchodziłam jakoś hucznie tego dnia, to uważam że to jednak święto zakochanych i powinno byc miło... mój facet jest w pracy, nalega na spotkanie po .. ale właśnie .. on pracuje, ja póki co nie .. miał ostatnio sporo wydatków, odkładamy też pieniądze na mieszkanie i wiem, że nie będzie miał na kwiatka nawet .. . przeżywał to wczoraj, ale mówi że nawet pożyczyc nie ma od kogo... czuję się trochę sfrustrowana, nie jestem materialistką, chociaż kwiatka bym chciała dostac ..a tak to podjadę pod jego pracę i pojdziemy do niego, on mieszka z rodzicami, będziemy siedziec i oglądac na kompie powtórki seriali :O nie tak sobie to wyobrażałam i też mu to powiedziałam.,.. :O

Gość FinePix20
i na pewno nie jest tak, że ma kasę i chce zrobic niespodziankę.. bo gadałam z nim i wiem, że nie ma .. jeszcze na busa wczoraj ode mnie pożyczał...

Gość ciesz sie że jestescie
we dwoje a nie zawracasz dupe jakims badylem zobacz ilu ludzi spedzi ten wieczor samotnie

Gość FinePix20
CHciałabym gdzieś pójśc, żeby było romantycznie i w ogóle.. a nie u niego w pokoju siedziec i patrzec się w kompa, tyle to ja mogę u siebie zrobic.. no wiele osób spędzi samotnie, ale ja jakby nie było mam drugą połówkę, a mam chyba przeczucie, że nawet nie pojadę się spotkac...

Gość FinePix20
:O

Żałosne. w Walentynki jak już to się daje prezenty nawzajem a nie tylko facet, może zaczęłabyś się użalać nad sobą że mu nie możesz nic kupić bo nie pracujesz? Poza tym nie trzeba mieć kasy żeby fajnie spędzić walentynki, na pewno masz w domu świece, ugotować coś na kolację, włączyć romantyczną muzykę wybrać się na spacer, ale lepiej siedzieć na tylku i użalac się że facet nie ma dla mnie na kwiatka i ja wcale nie jestem materialistką ale chcialbym go dostać.

Gość FinePix20
ja mam mu kwiatka kupic?:O nie chciałam prezentu tylko właśnie to, że pamietał.. .wybacz, ale nie mieszkamy razem .. i taka kolacja nie wchodzi w grę.. rodzice itd ...tym bardziej, że pójdziemy do niego bo do mnie za daleko, a późno konczy pracę...

Gość no ale jak
no ale jak ty chcesz kwiatka, to tez powinnaś mu coś zaproponować, jakiś drobiazg albo coś sentymentalnego, jakieś zdjęcie, ładny sms, masz postawę bardzo wymagającą, pisałaś że odkładacie to chyba lepiej że myśli przyszłościowo a nie o glupotach, taką jesteś księżniczką

Gość FinePix20
ciekawa czy fajnie byłoby jakby wasz facet spędzał z wami czas ciągle po pracy w domu, siedząc w malutkim pokoiczku oglądac powtórki seriali albo jak zasypia, bo jest zmęczony:O chociaż dziś chciałam by było inaczej...

Gość wez przestan pieprzyc
i sie uzalac tylko sie postaraj żeby bylo inaczej nie dosyc , że facet zapierdala do pracy a ty siedzisz i nic nie robisz to jeszcze masz jakies wymagania a co ty mu chcesz zaproponowac od siebie na ten wieczór ??

Gość FinePix20
siebie.

Gość niewydziwiaj
Omg albo z nim jesteś szczęśliwa przez cały rok albo nie , skoro w inne dni nie przeszkadza Ci to to czemu akurat robisz problem dzisiaj? poza tym ja kiedyś dostałam kwiatka i mi go facet wypominał chyba z miesiąc ile za niego dał ! tak więc wolałabym nic nie dostać a oglądnąć coś fajnego, poprzytulać się :D kup popcorn i zróbcie sobie seans filmowy. Walentynki to tylko 1 dzień w roku, ważne jak jest między wami cały czas.

Gość wez przestan pieprzyc
skoro ty siebie to on tez siebie

Gość gienadijjjjj
jak mnie wkurwiają takie tepe strzaly z postawą rozczeniową to strach a może bys cos smacznego ugotowala albo upiekla i zabrala ze soba do niego skoro u niego bedziecie siedziec ??? nie za bardzo co ... bo trzeba by troche wysilku wlożyc , a po co skoro lepiej siedziec na necie i jeczec, a moze bys sie za robote wziela bo chyba z nudów już ci sie pierdolic we lbie zaczyna

Gość FinePix20
nie umiem gotowac, ani piec mam 19 lat

Gość gienadijjjjj
to sie ucz kobieto !!! jak myslisz kto to bedzie za ciebie robil ??? slużba ??? kurwa co za pokolenie kobiet wyroslo , rece opadaja

Oczywiście siedzi lalunia dwie lewe ręce, facet na nią robi i jeszcze źle. Skoro on dzis pracuje nie ma wolnego to co się dziwic że nie ma czasu ani glowy żeby cos zorganizować. U mnie też zawsze byli rodzice nie przeszkadzalo to w tym zeby zjeść kolację w pokoju. Zamiast zrobić mu niespodziankę, wlasnoręcznie wykonaną walentynkę, prezentację multimedialna z waszymi zdjęciami, zaskoczyć go pokazać że Ci zależy to on by się na pewno ucieszyl i odwdzięczyć. Ale po co skoro można siedzieć na dupie i pierdolić jak mi źle, bo nie ma dla księżniczki czasu bo zapieprza i jest zmęczony bo sie nie byczy caly dzien, też mam 19 lat i umiem i gotowac i piec i nikt mnie tego nie nauczył, bo mi powiedział ojciec masz zrobic obiad jak mialam 14 lat i nie zalilam sie na kafe jak mi zle, tylko wpisałam w google znalazlam przepis i zrobiłam! Aż rzygac sie chce.

Gość ty go dzis w stopy pocaluj
że z takim "czyms" jak ty w ogóle jest chociaz mam nadzieje , że sie przebudzi i dostaniesz kopa w dooope

Gość fannka g
gienadijjjjj swietnie napisane, nikt by tego lepiej nie ujal. najlepiej sie zalic i wymagac, zeby to facet wszystko robil kupowal i organizowal rownouprawnienie zdajsie jest

Gość grazkatoja
Ja dostałam z samego rana smsa z życzeniami. Nawet się dziś nie zobaczymy, bo dziś mój chłopak wróci z pracy bardzo późno. Dzwonił, mówił, że mu przykro, że ten dzień spędzamy oddzielnie. I wiesz powiem Ci to wszystko co chciałam dzis przeczytać i usłyszeć, bo strasznie go kocham i wiem, że na prawdę jest mu przykro i gdyby mógł to byłby ze mną.

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html t

Gość glimdzia jadzia
ale przecież ten dzień dzisiejszy to tylko żeby sklepy nie splajtowały i kwiaciarze:D daj spokój,chcesz mieć nieroba albo takiego w ZK :O nie marudź babo :P

Gość juupii jupiii
brak mi slow na takie durne panienki... na jego miejscu kopnelabym cie w dupe..mialabys zajebiste walentynki wtedy.. a on moglby znalezc normalna dziewczyne a nie ........ z postawa roszczeniowa. do roboty sie wez a nie pieprzysz glupoty..zal mi chlopaka ze marnuje sie z taka tepa dzida...

Gość gfshtgrfed
Jak dla mnie to prowo :) Widac po sposobie pisania. Oj nie popisalo sie dziecko :) Pracuj dalej nad forma.

Gość grazkatoja
Ja bym wolała, żeby to było prowo:)

Gość Kikakikka
skoro nie chcesz siedziec i patrzec w kompa to moze ty go gdzies wyciagnij chociazby na piwo...maly wydatek a spedzicie czas wspolnie poza domem

Gość wre
[psd

Gość wredas
pisze do zalolozycielki tematu- z jednej strony Cie rozumiem, ze chcialabys przezyc jakos inaczej ten dzien, bo wiadomo to są Walentynki i kazdy chce czuc sie wtedy wyjątkowo. Ale z drugiej strony trzeba zrozumieć chłopaka;) wiesz faceci są nie domyślni, oni uwazaja ze jakis prezencik wystarczy.. a tu nei o to chodzi. Pisalas ze nie chcesz znowu ogladac jakichs seriali na necie lub patrzec jak znowu zasypia- oby tak nie bylo przynajmniej 1 dzien w roku hehe:) jak zasnie nastepnym razem- wez dlugopis i narysuj mu coś na buzi:D moze zrozumie ze przy Tobie nie powinien spac, a zająć się Toba:D

Gość wredas
a Walentynki są przereklamowane! nie ma co sie nimi przejmowac:) pamietaj ze neidlugo dzień kobiet:D wtedy kwiatka może dostaniesz:D:D