Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takakiziamizia

Pytanie walentynkowe

Polecane posty

Gość takakiziamizia

Czy w walentynki faceci okazują sympatię KOLEŻANKOM? Dostałam smsa z wyrazami sympatii od kolegi, nie wiem co myśleć...

Gość dfgdfgdfgdfg
no to sie domysl

Gość Zuzanna Ameliiia
Nicv nie mysl. Podziekuj za zyczenia.

Gość takakiziamizia
Oczywiście że odpisałam i podziękowałam. Po prostu on mi się bardzo podoba i dlatego zastanawiam się, czy mogę sobie robić nadzieję na coś więcej

Gość grazkatoja
Oczywiście, że okazują. Nie wiem w czym problem, źle, że Cię lubi?

Gość grazkatoja
A po co robić sobie niepotrzebne nadzieje. Jak Ci się podoba to mu to okazuj i obserwuj, jak nie załapie, to odpusć.

Gość szalonytom
jeśli ktoś z was potrzebuje pomocy w kwestii uwodzenia to polecam kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www,wyzszaszkolauwodzenia,pl). Mają świetnych prowadzących i uczą skutecznych metod uwodzenia, wiem, bo sam to wykorzystuję na co dzień ;) warto skorzystać

Gość plum plum plum
trudno powiedizeć, moze Cię zwyczajnie lubi (wysyła jako koleżance bez podtekstów), a może chciałby coś więcej.

Gość takakiziamizia
A moze jakis pan sie wypowie? Nie proszę tu o rady w sprawie podrywania. Ja żyję w przekonaniu, że Walentynki to święto zakochanych.

Gość takakiziamizia
a ile masz lat?

Gość takakiziamizia
Dokładnie, też tak uważam. Wśród dzieciaków to co innego, oni lubią się tak bawić, ale dorośli ludzie.. dla mnie to Święto zakochanych.

Gość takakiziamizia
Chyba się nie rozumiemy, to bardzo miłe, ale takim zachowaniem dajesz nadzieję. Skąd wiesz, że żadna koleżanka się w Tobie nie podkochuje? I teraz nie siedzi i nie duma, że może coś z tego będzie? To po prostu granie na uczuciach.

Gość to świeto zakochanych
a nie znajomych uwazam, że kartki czy życzenia skladamy tylko osobom , dla których mamy cos wiecej niż sympatie

Gość takakiziamizia
up

Gość takakiziamizia
Ja to nie wiem, czy ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Po tym forum wnioskuję, że tak. Nie pytam o radę, co mam zrobić. Pytam o opinie, czy ludzie wysyłają walentynkowe życzenia z czystej sympatii, w koleżeńskich kręgach. Pytam bo ja tego nie robię i robić nie zamierzam. A oczywiste jest że jemu odpisałam i nie jest dla mnie tylko kolegą.