Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scared...

nienawidze sobie takiej-

Polecane posty

Gość scared...

moj facet z którym jesem 7 lat oznajmił mi dzis, ze za tydzien wyezdza na miesiac do Portugali w srawach sluzbowych...a mi sie swiat zawalil na glowe

Gość plum plum plum
w jakim sensie świat ci sie zawalił?

Gość plum plum plum
To tylko miesiąc

Gość scared...
użyłam tego bardziej jak przenośni.. bardzo sie załamałam jego wyjazdem... miedzy nami jest/bylo dobrze, ja tez raczej nie naleze do zdeserowanych i zakompleksionych kobiet... tylko 5 miesiecy temu tragicznie straciłam ojca, od tego czasu boje sie zostac sama, boje sie tych kilku tygodni bez niego... boje sie swojej depresji. kurwa.. co ja mam zrobic...?

Gość scared...
nie wiem czy wy mnie rozumiecie.... zostane sama w mieszkaniu, przy nim stram sie nie myslec o tacie, ale jak on wyjedzie boje sie ze sie pograze psychicznie

Gość scared....
pomoże mi ktoś?

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html

Gość załamana nnnanna
a nie masz znajomych praca jaks ???ile masz lat??

Gość niemogenoniemoge
Spokojnie, to z pewnością nie koniec świata. Przecież będziecie sie kontaktować ze sobą. Nie masz przyjaciół, zainteresowań? Po prostu będziesz sie starała cały czas zajmować sobie czas. Jak będzie trzeba to i się posmucisz trochę.Nie zakładaj, że od razu wpadniesz w depresję. Daj spokój dziewczyno Rozumiem, że jesteś w załobie, ale trzba w życiu głównie polegać na sobie, tak, żeby jak kogoś kiedyś przypadkiem zabraknie, to mieć jeszcze siebie i na sobie móc polegać. Dasz radę.

Gość niemogenoniemoge
"cały czas zajmować czas" bardzo niegramatycznie mi się napisało, pardon :]

Gość scared...
mam 28 lat, mam przyjaciół, choć statnio wcale nei wychodze z domu