Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje.sie.bardzo

Ktos mnie prześladuje:(

Polecane posty

Gość Boje.sie.bardzo

Od jakiegoś czasu dostaję smsy na telefon są wysyłane niestety z bramek internetowych więc nie wiem od kogo pochodzą. Smsy zaczęły przychodzić jakiś miesiąc temu. Pierwszy drugi, trzeci olałam uznałam, że komuś odpierdala. Przychodziły co kilka dni. Ale teraz zaczynam się niepokoić. Smsy są wulgarne jestem wyzywana od najgorszych dodatkowo rózne groźby "pożałujesz że się urodziłaś, własna matka cie nie pozna" i różne takie. Tylko ja nie mam wrogów. Nie mam nawet za wielu znajomych, którym mogłam nawet jakaś błahostką zajść za skórę. Od kilku miesiecy siedzę w domu, a wychodze tylko załatwic wlasne sprawy nie utrzymuje kontaktow towarzyskich wiec nikomu nie mogłam się narazic. Jedyna osoba, ktora moge podejrzewac o cos takiego jest moj eks. Ale nie wiem czy bylby zdolny do tego. To ja powinnam go nienawidziec, bo to on mnie rzucil, zdradzal i w ogole. Ale ja sie na nim nie mscilam nie mialam pretensji po prostu staralam sie zapomniec. Wiec nie wiem czy to on. Wylaczylam na caly weekend telefon kilka godzin temu go wlaczylam i przyszlo mi 7 smsow.To sie robi coraz bardziej natarczywe, a ja sie coraz bardziej boje. Bylam w przed chwila w sklepie dzownil ktos z zastrzezonego nie mialam odwagi odebrac tylko jak najszybciej wrocilam do domu. Mam cialge wrazenie, ze ktos za mna jest. Teraz jestem sama zamknieta w mieszkaniu dostaje smsy i na zmiane dzowni ktos z zastrzezonego raz odebralam uslyszalam obrzydliwy smiech przez 3 sekundy potem sie rozlaczyl. Przez kilka minut byl spokoj i uslyszalam dzwonek do drzwi. Balam sie podejsc nie otwieram. Wyjrzalam w koncu przed zyda i stal tam jakis czlowiek ale na klatce jest ciemnawo widzialam tylko ze ktos stoi chyba uslyszal ze wygladam i przylozyl glowe do tej dziurki od drugiej strony ale twarzy nie bylo widac za ciemno. Odskoczylam tak ze chyba uslyszal ruch za drzwiami. Boje sie strasznie:( nie wiem kto to moze nikt taki moze sasiad nie wiem nie poznalam albo jakis zebrak no nie mam pojecia moze sie tylko nakracam ale sie boje bardzo a jutro musze z domu o 6 wyjsc bo do pracy nie wiem co robic:(

Gość wrednamałpa25
zgłoś to na policję

nie kasuj tych sms-sow i dz na policje , jak jestes niepelnoletnia powiedz rodzicom,oni zglosza to na komendzie,niewolno nikogo zastraszac, dostanue ta osoba za swoje dojda z jakiego adresu to pochodzi,nawet 3 lata moze ta osoba dostac, ja podejzewam jakiegos internetowego amanta, s azdolni ludzie z netu na wszystko,zglos ta sprawe, bo jak ci ktos glowe ukreci bedzie juz po...

Gość Boje.sie.bardzo
Łatwo powiedzieć. Jesteś facetem, a ja jestem strachliwa i wszystkiego się boję. Nie umiem już tego olac zaszlo to za daleko niestety a dzisiaj najadlam sie najwiecej strachu. Moze sie nakrecam, ale smsy sa faktem i nie wiem po co ktos je pisze. Boje sie

Gość Boje.sie.bardzo
Jestem pełnoletnia mam 20 lat mieszkam sama i to jest najgorsze. Nie mam wszystkich smsow, bo mi zapychaly skrzynke, ale z ostatnich 3 dni mam wszystkie. A jest ich 15 Zglosze na policje tylko i tak nie bede czula sie bezpiecznie

Gość jkjhg
z jakiej sieci masz komórkę? W plusie jest taka opcja, że numery zastrzeżone są w ogóle nie łączone, tzn musisz sobie to uaktywnić, Ty nie masz pojęcia, że ktoś dzwoni z zastrzeżonego, bo sygnał nie dociera wtedy, a osoba, która dzwoni do Ciebie z zastrzeżonego jest informowana, że abonent ma włączoną taką opcję i żeby się z Tobą połączyć, musi odblokować numer zastrzeżony. Popytaj w Twojej sieci czy taka opcja jest jeżeli nie jesteś w plusie.

Gość jkjhg
zgłoś to na policję oczywiście. Czy jesteś na jakiś portalach społecznych typu NK, facebook i masz tam podany telefon? Te portale to straszny syf, możesz mi wierzyć. Najlepiej się usunąć z tych gówien.

Gość Boje.sie.bardzo
jestem w orange. A smsy dochodza z bramki z netu. Z zastrzezonego moze dzowni kazdy ja tylko podejrzewam, ze to ta osoba bo nikt nigdy do mnie z zastrzezonego raczej nie dzowni malo kto w ogole d mnie dzowni. No i ten smiech wiecej nie odbiore. Boje sie ze jak wstane jutro rano i bede musiala isc do pracy to bedzie czekal pod domem a o 6 jest jeszcze ciemno na dworzu do pracy mam pol godziny drogi

Gość Boje.sie.bardzo
Numer telefonu mam podany tylko i wylacznie na allegro nigdzie wiecej

Gość Boje.sie.bardzo
Tylko tu nie jest problem w tym, ze ktos pisze i dzowni tylko ze rzeczywiscie ktos moze wiedziec gdzie mieszkam i mnie dopasc. Moglabym wyrzucic karte, ale boje sie tego zrobic, bo tak bym nie miala zadnego ostrzezenia, a te smsy przynajmniej daja mi znac ze cos jest nie tak. To, ze zablokuje polaczenia, zmienie numer czy cos.. i tak nie spraw ze bede mogla czuc sie bezpiecznie znowu dzonek do drzwi zadzwonilabym po brata, ale boje sie, ze jesli ktos czeka na mnie pod drzwiami to i jemu cos moze zrobic boze swiety a moze teraz na policje zadzownic? tylko jesli okarze sie, ze to ktos zupelnie bezpieczny to jeszcze mnie mandatem obloza ze niepotrzebnie wzywam

wiedz o tym ze jak ktos pisze ze ci cos zrobi to ci tego nie zrobi, che cie tylko przestraszyc, i mu ,czy jej sie to udalo, zglos na policje, policja znajdzie numer i bedzie po wszystkim,i nam sie tu nie uplakuj tylko dzialaj,ale wejdz i napisz kto to bylo,

Gość jkjhg
zadzwoń na policję i im przedstaw jak tu opisałaś, może patrol Ci podeślą. Policja nie jest taka zła:) Powiedz, że masz takie esemesy i to co tu opisałaś, zdziwisz się, jak jutro z policją będziesz jechała do pracy w eskorcie:)

Gość wcale niekoniecznie
ii jak autorko ?jesteś?

Gość Boje.sie.bardzo
jestem. Trzy razy ktos probowal sie do mnie dobic, ale teraz juz nikt nie stoi pod drzwiami ale skacze jak tylko uslysze, ze winda przyjechala na moje pietro. Na policje nie zadzwonilam i tak zgloszenia telefonicznie zglosic nie moge, a w sumie jest juz spokoj pod drzwiami. Staram sie teraz namowic brata by przyjechal po mnie rano i zawiozl do pracy. Bo sama sie boje najwyzej jutro pojde na komisariat i zapytam co moga w mojej sprawie zrobic. Boje sie, ze ta osoba moze za mna lazi i bedzie wiedziec ze bylam na plicji. Ale wiecie co ta osoba jest niezrownowazona jakas. Raz mi jeździ, a potem póznym wieczorem pisze dobranoc teraz analizuje te smsy co mi wysylal przez weekend kiedy mialam wylaczonego fona wczoraj o 23 napisal mi po tych wszystkich wrzutach dobranoc. ANie rozumiem. A dzisiaj znowu niemile slowa. Czy jest jakis sposob zebym sama ustalila kto pisze te smsy?

Gość hg76
powiedz bratu i razem idźcie na policję. Ja na Twoim miejscu już dawno bym zwariowała :O Musisz coś z tym zrobić! i ktoś Ci musi pomóc

Gość wcale niekoniecznie
może to jakis psychol? wiesz co?ja kiedyś dostawałam takie chore esemesy,ktos grozil ,ze sie przeze mnie zabije potem wyzwiska,potem cos tam jeszcze - i wszystko z bramki,z tym,ze ja nic z tym nie zrobilam bo ta osoba przestała pisac i nie dobijaała sie do drzwi,dlatego mysle,ze powinnas cos z tym zrobić.

Gość Julka

Zadzwoń na policje i bądzi ostrożna

Gość Gosc

Jebać stalkerów