Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

co sądzicie o kobietach z krótkimi włosami, obciętymi na tak zwanego "chłopaka"?

Polecane posty

Gość veressa

ciekawa jestem jak postrzegają je mężczyźni? co myślicie na pierwszy rzut oka o jak młoda kobieta jest obcięta na króciutko? - nie zwracacie na nią uwagi, uważacie że jest nie kobieca - prawdopodobie to lesbijka -twarda laska, możliwe że zimna suka - nie ma to znaczenia, ważne jest to czy jest ładna czy nie

Gość sdfdssdgsdgd
Nie przepadam za takimi,jeśli chodzi o wygląd i pożądanie,ale muszę przyznać że widziałem ze 2 krótko ścięte a mimo to mi się podobały :P

:D nie sądzisz, że każda kobieta wygląda inaczej w krótkich włosach? jednej to pasuje innej nie. nie widze nic niekobiecego w krótkich włosach.

Gość wez wrzuc te zdjecia na voila.
jest strasznie malo kobiet ktorym taka fryzura pasuje, w znaczneiu takim, ze wciaz wygladaja kobieco. w wieksozsci wygladaja aseksualnie, mesko, czy tez zwyczajnie nietwarzowo i bezosobowo.

Gość tomas_27
Tak z obserwacji wydaje mi się, że są to kobiety z charakterkiem, pewne swojej urody i seksualności

Gość eee faceci nie lubią takich
kobiet... Zazwyczaj są pewne siebie i maja swoje zdanie. Nie obchodzi je że nie są blond długowłosymi pięknościami żeby przypodobać się facetowi. Trochę stereotyp ale wydaje mi się , że to taki typ niezależnej kobiety

Gość lgdfp;;;;;
ale nie każdej kobiecie pasują długie włosy. moja koleżanka niała długie i wyglądała w nich nijako. a jak ścięła na krótko to.....SUPER LASKA

Gość xfdvxf
mialam i krotkie na chlopca i dlugie po pas, nie zauwazylam zaleznosci pewnosci siebie i wlasnego zdania od dlugosci moich wlosow; zawsze mialam i mam swoje zdanie ktore zawsze tez wyrazam.

Gość krups
kilka lat temu myślałem, że jest lesbijką albo chemię łykała i takiej kobiety mnie jest żal ale jeżeli tak postąpiła z premedytacją to znaczy, że zamiast mózgu ma jeden zwój jak kura

Gość znalam jedna
goowno prawda... sie znasz na kupie Obcinaja włosy te, które mają cienkie, zniszczone, lub liczą na jakiś cud po wyjściu z salonu. Niestety prawda jest taka, że na długie włosy moga sobie pozwolić tylko posiadaczki gęstych. Rozwiana cienizna wyglada fatalnie( chociaż sie zdarza :o) Kolejna grupa z krótkimi włosami to stare babska, emerytki i pijaczki dobranoc.

Gość nenenene
no właśnie ja mam zamiar ściąć moje długie włosy bo mnie już wkurzają i wypadają mi itp. a Angelina Joli w Hakerach miała fajną fryzurę i mnie kusi by sie tak obciąć, czy Keira knightley jak miała krótkie kiedyś, miała fajne je obcięte

ja tam bylam obcieta na zero, ale mnie uprosil o dlugie i jakos tak zostalo :D teraz jak juz sobie dobralam fryzurkektora mi pasuje to sie baardzo ciesze ze nie jestem lysa :D

Gość onkomb
Ja w całym życiu widziałem tylko jedną dziewczynę która wyglądała pięknie i kobieco w krótkich włosach. Bo inne z krótkimi wyglądały bezpłciowo. Nawet jak sobie założyły spódnicę czy sukienke

Gość z frajera na bohatera
nieliczne wyglądają ładnie, w większości wyglądają brzydko, na pewno starzej Ja kiedyś miałam na chłopaka fryzurkę i o dziwo wyglądałam bardzo ładnie, ale jak podrosłam to zapuściłam włosy i tak od paru dobrych lat mam długie włosy i wyglądam zdecydowanie lepiej :)

a mi się np. ewa drzyzga podobała bardziej jak miała krótkie włosy teraz mi się nie bardzo podoba

Gość a mnie się podobają! i już!
No ale zgadzam się nie każdej dziewczynie pasują. Włosami można zakryć mankamenty urody - odstające uszy, tłuściutkie policzki...etc. Żeby mieć krótkie włosy trzeba mieć wąską twarz, ładne policzki, nie taką twarz jak pączek.

Gość moja malamel8
bo Ewa Drzyzga ma gęste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość trzeba byc nie złym desperatem
żeby sie brac za taką.

Gość fghjhf
nie oplaca sie scinac na chlopaka, bo to ogranicza mozliwosc roznych fryzur, wystarczy zrobic sobie kitke i juz z przodu wyglada sie jakby bylo sie scieta na chlopaka

Gość o gustach się nie dyskutuje
jak we wszystkim sprawa gustu. Mnie się podobają kobiety z krótkimi włosami, mają taki "pazurek" w sobie :)

Gość nenenene
by obciąć włosy na krótko trzeba mieć po pierwsze dużą odwagę. jak się jest w stałym związku to co innego , ale jak się nie ma faceta - może byc gorzej. bo trzeba liczyć się z tym że można dużo straci na atrakcyjnośći. choć jak laska ma naptawdę ładną twarz to wydaje mi się że w krótkich włosach może pociągać jeszcze bardziej , bo się będzie wyróżniać, będzie inna, będzie zwracać uwagę i możliwe że wzbódzać ciekawość. Jolie nie podobała wam się w krótkich włosach? moim zdaniem wyglądała rewelacyjnie. a długie włosy u wszystkich - mogą być po prsotu nudne ;p

Gość poli27-prawie 28
ja tez mam krótkie włosy...długie mi kompletnie nie pasuja a mam gęste,grube włosy...w krótkich wyglądam fajnie,kilka osób juz mi to mówiło...a mojemu mężowi bardziej podobam się w krótkich

Gość nepheutesss
ja mam dość długie włosy ale są cieniutkie i rzadkie, ładnie mi w nich, z przodu wyglądają ładnie, ale z tyłu katastrofa. przez farbowanie tym badziej mi poleciały. ale boje sie ze jak obetne się bede załować, bede tęsknić do długich włosów, a włosy tak szybko nie odrastają ;/ cholera jakby nie mogłobyć tak że włosy rosną szybko , chociaż z 5 cm na miesiac XDD możnaby było szaleć z fryzurami ;)

Kilka lat temu mialam taka fryzure jak na zdjeciu ma Brodzik, dopasowalam styl ubierania, zeby wszystko tworzylo calosc i efekt byl super.

Gość jaggerm
w krotkich wlosach to nie kobieta tylko produkt kobietopodobny!!!!!!

Ja mam krótkie włosy, nie dawno wygoliłam sobie jeszcze bok XD i wiele razy usłyszałam od chłopaków ze tak mi jest lepiej niz w długich. moją fryzure robił stylista, jeżeli któraś z was nie może dobrac jakiejś fajnej krótkiej fryzurki macie mój fb http://www.facebook.com/kinga.rusinek.1 może którąś z was zainspirują zdjęcia do obcięcia ;)