Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten drugi

Moja dziewczyna dziś płacze za byłym..

Polecane posty

Gość ten drugi

heh... puściłem jej piękną piosenkę której sam nigdy wcześniej nie słyszałem, a ona nagle zaczęła płakać jak dziecko.. nie mogła się powstrzymać, myślę sobie kurczę piosenka ładna ,ale żeby aż tak?? okazało się,że słuchała jej ze swoim byłym, to była ich piosenka... nie mogła przestać, wyszła, powiedziała,że jutro się zobaczymy, dzisiaj to już nie ma sensu... ale czy to w ogóle ma sens?? ona pewnie teraz płacze za nim w poduszkę.. moja dziewczyna.. jesteśmy razem rok, ona z tamtym nie jest już 3.. był od niej chyba o 13 lat starszy, przestraszyła się w końcu tego wszystkiego i odeszła od niego,on gdzieś wyjechał, nie mieli kontaktu... mam wrażenie,że gdyby miał się teraz pojawić to bez zastanowienia się by mnie kopnęła w 4 litery.... co tu robić...

Gość ten drugi
kurwa zajebiste walentynki..

Gość sowkdw
oj biedna ta Twoja dziewczyna... Tobie tez wspolczuje ale nie rob zadnych nierozważnych krokow, moglo ja najsc zeby sie tak rozczulic

Gość ten drugi
idę wychlać to wino które kupiłem specjalnie dla niej na ten wieczór..

Gość ten drugi
sowkdw, żebyś widziała ją w takim stanie.. nigdy wcześniej jej takiej nie widziałem, łzy jej leciały strumieniem .. staszek, a może wtedy też sobie wyobraża że jest z nim?

Gość hortexx
ale koleś spaliłeś:P co cię podusiło z tą piosenką :D

Gość biedna dziewczyna ?
takiej szmacie to kopa w dupe i dowidzenia ;/ ja bym zerwala na twoim miejscu ;/ zmarnowala ci tylko czas ;/

Gość Co za dziewczyna
NO nie, gdybym ja się rozpłakała za byłym przy obecnym chłopaku, to by mnie zostawił. Co to za perspektywa, być z osobą, która w taki dzień jak dzisiaj płacze za byłym. A to święto zakochanych , Wasze święto.. Współczuje CI. ONa pewnie do tamtego coś czuje, nie bądź tym drugim. POgadaj z nią o co jej chodzi.

Gość ten drugi
staszek, nie pierwszy raz czytam to forum

Gość hgtrewqasd
a jaka to piosenka

Gość ten drugi
nie chcę jej skreślać.. było widać,że to silniejsze od niej, próbowała się powstrzymać,ale nie mogła... może sama sobie nie zdawała sprawy z tego że go nadal kocha? albo po prostu wygodniej jej ze mną niż samej..

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html

Gość erfwcewe
wypij to wino i tyle u mnie tez przej.. ale inaczej, a wina nie mam i do sklepu juz sie nie chce

Gość andrrrr
ale pojebana piosenka :O

Gość coconutt1
współczuję dziewczynie :( wiem jak to jest..

Gość ruty siuty arizona teksas
kopnij ją w dupe i znajdź jakąś zdrową :O

Gość ikmnhjuikmn
tiaa, kopnie ja w dupe ale przy kolejnej dziewczynie bedzie o niej myslal, i tak swiat sie kreci

Gość mam tylko pytanie....
Autorze, czy Twoja dziewczyna ma imię rozpoczynające się na M.?