Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkowskaaaa25

Jestem w.............................. ciąży :O

Polecane posty

Gość Martynkowskaaaa25

Witam dziewczyny, zacznę od tego, że juz od kilku m-cy nachodziła mnie myśl o byciu mamusią. Jestem szczęśliwą mężatką, mój mąż również pragnie dzidzię i ostatni cykl płodny ( 4,5tyg temu) kochaliśmy się bez zabezpieczenia. W dni kiedy miałam dostac okres bolał mnie brzuch ale okresu nie ma. I kiedy tak mi sie spóźniał i spóźniał ( 2,5 tyg) zrobiłam test a tam 2 kreski...o matko!!! Brzuch czasem pobolewa, piersi mam nabrzmiałe, sutki obolałe a intuicyjnie czuje, że ktoś zagnieździł się w moim ciele...szok. Nie wiem po co tu pisze, po prostu czuje sie jakoś nadzwyczajnie i muszę to z siebie wyrzucić. Jakoś inaczej, dziwnie. Mąż jest zachwycony ale do końca nie dowierzamy, że przy pierwszym podejściu pach i już. Do ginekologa jadę pod koniec tyg kiedy będzie to już "widoczna" ciąża. Od nadmiaru pytań, które sama sobie zadaje kręci mi się w głowie.....

Gość malajajajame me
gratulacje jak to to, ale... nie masz zadnej przyjaciolki zeby do niej zadzwonic i sie wygadac?

Gość fgdgrd
gratuluje

Gość Martynkowskaaaa25
no mam mam, własnie wróciłam z niemiec, byłam tam 2 tyg z mężem, on w pracy, ja sama w domu i troche to tłumiłam....a teraz dopiero dochodzi do mnie ta sytuacja.

Gość Martynkowskaaaa25
i dziękuje za gratulacje.

Gość misia1111111111111111111111
gratuluje

My z mężem też za pierwszym podejściem przy pierwszej i drugiej ciąży. Gratuluję! Dbaj o siebie.

Gość Martynkowskaaaa25
dziękuje dziewczyny kochane :* będe dbała :)

Gość nudy w poniedziałek
nam też się udało za pierwszym razem i też nie mogłam w to uwierzyć a tu już 6 miesiąc :) gratuluję :)

jest to jak najbardziej mozliwe :) ja tez nie moglam uwierzyc, ze zaszlam za pierwszym razem bo wszyscy dookola mowili, ze czezko, ze trzeba dlugo prubowac itp. kochana teraz dbaj o siebie pozdrowionka

Gość Martynkowskaaaa25
właśnie kochane..ja też się nasłuchałam, szwagierka 3 lata próbuje, koleżanka również długo a tu tak szybko, nie dochodzi do mnie, że to się stało.Nawet jak spałam z mężem to myśl o ciąży była miła ale jakaś taka nierealna.No nic, muszę się oswoić z tą myślą.Pozdrawiam dziewczyny, trzymajcie kciuki, będe się was radziła w różnych ważnych kwestiach :)

Gość ja mam syna
o pamietam Cie ;-) kiedys mialas jakis topik czy jestem w ciazy czy tam blada druga kreska i Ci pogratulowałam napisalam ze jak blada to jestes w ciazy :-) Gratulacje :-)

Gość Martynkowskaaaa25
tak, tak to ja kochana :) drugi test wyszedł bardziej wiarygodnie heh. idę dziewczyny na barwy szczęścia, pozdrawiam

Gość no niestety...niestety
serdecznie gratuluje:)