Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamponikkk

problem z tamponem

Polecane posty

Gość tamponikkk

Wiem że to strasznie głupi problem i od razu zaznaczam że nie mam 12 lat a z tamponów korzystam juz jakiś czas a tu pierwszy raz taki problem Mam miesiączkę kilka godzin temu zaaplikowałam tampon teraz poszłam go wymienić a tu brak sznureczka a na wkładce higienicznej sporo krwi. No więc na początku zaczełam stosować wszystkie metody polecane na taką ewentualność, rozluźnienie się, parcie albo próba wydostania do ręcznie. Problem w tym że w żaden sposob nie wyczuwam żeby był w środku. Dlatego zaczełam podejrzewać że wypadł mi przy wcześniejszym korzystaniu z toalety (zdarzało się to wcześniej i to by tłumaczyło czemu tyle krwi na wkładce) Stąd pytanie do dziewczyn które miały sytuacje np z urwanymi sznureczkami: Czy mozliwe żebym w ogole nie wyczuwała go w pochwie? zdaje sobie sprawę że ma na określona długość i nie ma mozliwości żeby on się gdzies zgubił. Słyszałam że kobieta palcem jest w stanie dotknąć szyjki macicy a dalej tampon nie może po prostu wpaśc czy zniknąć. Tak jestem umówiona do lekarza ale jutro a staram sie mysleć racjonalnie

Gość prawdziwaowiezckabozameee
a w odbycie sprawdziłaś??

Gość tamponikkk
tak, też nic ;)

Gość łoojeje
no to po hydraulika dzwoń i to szybko .. do jutra może byc za późno :(

Gość tamponikkk
taa hydraulik super pomysł

Gość tamponikkk
ostatnio przypadkowo uprawiałam seks z moim chłopakiem(mam juz nie derewujcie sie ;) ) i zapomnialam go wyjac czy myslicie e gdzies utknoł? czy tampon moze mnie zaplodnic?

Gość czesław_hydraulik
jestem do usług :)