Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o postawe jej

Pytanie o postawe jej

Polecane posty

no wiec panie - założmy ze amatorsko bawicie sie w jakiejs branzy np muzyka czy fotografia i dostajecie zaproszenie od faceta obcego niby pewnego ale mimo to obcego na np dwudniowa wraz z nocowaniem sesje nagraniowa badz fotoraficzna. jaka jest wasza reakcja? moja dziewczyna odp ze chcialaby zebym jej towarzyszyl ale gdybym nie mogl to moze pojechalaby sama. wkurzylem sie bo wydaje mi sie ze wiekszosc kobiet powinno i zareagowaloby ze raczej napewno nie chcialoby slyszec o wyjezdzie z nocowaniem z obcym facetem. podpowiedzcie. dzieki za pomoc, glupim podszywom won.

Gość Karolyne...
ja bym sie nie zgidziła ale to moje zdanie... dziwna sytuacja...

Gość asdfg
zależy jak to nocowanie miałoby wyglądać

od razu dodam tylko ze nie ma tu podtekstow seksualnych i nie rozpatrujcie tego przez pryzmat tego. nocowanie bardziej mialem i mam na mysli pod wzgledem tego ze moglby ktos jej cos zrobic i w zadnym innym aspekcie o to nie pytam

Raczej bym się nie zgodziła, wiadomo co facetom chodzi po głowie w czasie takich wyjazdów:P

Gość gwarekk
że co? przecież to dorosła kobieta - powinna sama ocenić na ile może zaufać obcej osobie - bez względu cz to facet czy kobieta

jeżeli ty sam czujesz że może jej coś grozić, a ta osoba z którą jedzie jest niepewna twoim zdaniem to masz odpowiedź :)

Ja bym na jej miejscu pojechała. A jakby się mojemu chłopakowi nie podobało to jak to mówię - proszę, może mnie rzucić lol.

Gość klaviatoora
najwyżej dadzą Ci medal za wychowywanie dziecka obcego faceta :)