Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra:(:(:(

Spotkałam sie ze sponsorem... Nie wiem co robic.

Polecane posty

Nie dawno zerwałam z chłopakiem .. ciągle go kocham ,ale nie mozemy byc razem. Mam straszne kłopoty finansowe, na nic mnie nie stac ,zaczynam prace od przyszlego tygodnia ,ale marne 1000zł w niczym mi nie pomoze ,tym bardziej,ze dostane je za miesiąc. Nie wiem co robic... Dzisiaj spotkałam sie z mezczyzna ktory zaproponowal mi staly uklad .. 2500 zl mies na konto plus prezenty. Byl mily i sympatyczny,ale ja nie chce tego robic.. chce miec normalne zycie jak moje kolezanki, a na nic mnie nie stac... Odkad pamietam nie mialam na nic pieniedzy bo moja mama nie pracuje. :( Chyba wiecej sie z nim nie spotkam.. Wole nie miec pieniedzy i miec milosc ,bo spotykajac sie z tym mezcyzna o milosci moge zapomniec... Prosze doradzcie mi cos.

Gość Phoebe20
Sama sobie odpowiedziałaś, co zrobić :) nie oczekuj że ktoś Ci powie "daj się sponsorować, to fajne!" - gówno prawda, szczególnie przy Twoich wyrzutach sumienia, zamęczysz się. Czy masz przy tej pracy którą teraz dostałaś jeszcze jakieś wolne godziny? Może jakaś dodatkowa? A może jakieś darmowe kursy dokształcające, żebyś mogła poszukać lepszej pracy? Będzie dobrze, nie zamartwiaj się. Trzymam kciuki!!!

Gość ddadda
a co obejmuje ten sponsoring?

Gość Milan Kundera
ja nie będę potępiał, ani zachęcał, ale powiem tak: Ja mam miesięcznie do przeżycia około 700 zł ( ale przeważnie jakieś 650), co prawda jestem studentem, ale odlicz od tego 300 za akademik...hm

Chyba napisze do tego pana ,ze sie z nim nie spotkam. Jakos dam rade. a sponsoring obejmuje wyjjazdy w gory , wyjscia do kina no i niestety sex... tym badziej ,ze ten czlowiek w ogole mi się nie podoba.

Napisałam mu ,ze jednak nie będziemy sie widywac. Czuje się odrazu lżej.. Tylko teraz pozostaje kwestia pieniedzy , chyba będę musiała znieść fakt ,ze przez najbliższy czas nie bedzie mnie na nic stac, dopóki wszystko się nie wyprostuje .

Gość marleta obama
a w jakim wieku był ten facet,jak wyglądał?

to byl wlasnie problem ! Mial kolo 50 i wygladal malo atrakcyjnie , tyle ,ze bym naprawde mily ,chcial mi nawet wynajac mieszkanie...

Gość gruber ff
w koncu i tak dasz duupy za kase:)

Gość Milan Kundera
tym bardziej, że ten Pan mi się nie podoba... myślę jak gruber ff

Gość Milan Kundera
jeśli już zagnieździła się w Twojej głowie myśl o zarabianiu ciałem, to nie łatwo będzie ja wyplenić. A ja i tak myślę, że już "to" robiłaś za pieniądze...a może się mylę?

Gość asfsadfasfasfas
Zaakceptuj propozycję sponsora i potwierdź tym decyzję chłopaka że dobrze zrobił rzucając ścierwo co spotyka się ze sponsorami!!