Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Kochane pierdziuchy! :) Zapomniałem jeszcze dodać, że jak wrócę weekendu ze Szczecinka to od razu zasadze takiego pierda, jak jeszcze nikt nie zasadził. Przedtem zrobie lewatywę, zeby mi sie lepiej pierdziało. Ahhh... juz sobie wyobrażam te aromaty;) Będe sie upajał ich wonią, aż dostanę sraczki. Potem bedę się pławił w gównie przez resztę wieczoru. A tobie podszywaczu żal, ze nie masz takich atrakcji i nam zazdrościsz. Jesteś żałosny... Podszywasz się pod nasz gównAiano- warty temat bo nie masz swojego, jestes po prostu debilem. Autorka i ja mamy przynajmniej o czym rozmawiać, a ty nie jesteś takim cuchnącym, olesnym pierdem jak my, więc spadaj i się odwal ;) Sram mordom i yem kau!

Jaki żal wogóle z Ciebie podszywie... pewnie masz 8 lat i mama Cię bije więc się na nas wyżywasz??? Nie jestem debilką żeby nie zauważyć że ty dałeś "l" na końcu a powinno był 'Ł'' Żal i tyle. P.S. Jesteś debilem

Witam ponownie wszystkich! ;) Tym razem to najprawdziwszy ja :) Widzę że i ja się podszywa dorobiłem :P Zastrzegłem nicka przed wyjazdem, bo przewidziałem, że jak zostawię pomarańczowego, to tu będzie ładny sajgon jak wrócę... No ale cóż, widzę że i podszywek się pofatygował i stworzył podobnego usera z "maŁo" pisanym przez "L". Pozostawię to bez komentarza, szkoda klawiatury na kogoś, kto ma tylko 2 komórki mózgowe z czego jedna odpowiada za oddychanie, a druga za poruszanie kończynami (właściwie tylko jedną kończyną górną w wiadomym celu :D) Miałem nadzieję, że wątek beze mnie się potoczy, ale jednak nie :( Szkoda, że taki zabawny temat nie cieszy się zbyt wielkim powodzeniem. No ale nic... Ja właśnie wróciłem od brata i jestem na placu boju by dalej drążyć temat :) Dziewczyna - Nie ma sprawy :) :**** Gdyby nie Ty, nie byłoby tego tematu i bym na Ciebie nie trafił ;) A trzeba przyznać, że na takie pozytywnie "walnięte" osoby nie trafia się codziennie :) a już na pewno nie w takich miejscach jak kafeteria... Szacun dla Ciebie i nie daj się buractwu :) Razem sie jakoś przebijemy ;)

Gość palatcika
Dziewczyna i Facet to sobie pogadajcie hahaah

palatcika - Przecież właśnie rozmawiamy w temacie jak nie zauważyłaś :D I nie rozumiem co w tym śmiesznego widzisz... ;) Można przecież o wszystkim pogadać, jeśli tylko obie strony są zainteresowane tematem :)

No to ja opowiem moją historię nową :P Wczoraj była u mnie mała popijawa :) A dzisiaj rano wstaję i lekki kac mnie męczy... piję sobie gorąco miętę co by zabić resztki mdłości i nagle czuję bolesny ścisk w żołądku... złapałam się za brzuch i tak trwam przez kilka chwil aż tu nagle PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR musiałam to napisał Caps Lockiem xD hahaha to był fenomen tak zwanej kupy kac w postaci gazu xD Masakrator xD hahahahha aż mój kot poszedł sobie :P

HAhha biedny kot pewnie zawału o mało nie dostał :P Ja byłem u brata na weekend i takich rewolucji nie było... Za dużo ludzi się po domu kręciło, więc byłem zmuszony na partyzanta puszczać cichacze przez cały czas :D Najgorsza była i tak droga powrotna, bo przed samym wyjazdem się najadłem frytek i sałatki warzywnej a potem w samochodzie siedziałem przez ponad godzine drogi jak nadmuchany, bo nie umiem w samochodzie bąka puścić (taka trauma z dzieciństwa) :P Za to jak wyszedłem z auta to koncertuję do teraz :D

No własnie... ja nie moge wstrzymywać widocznie :P Ostatnio na wykładzie w piątek też tak siedziałem nadęty jak ropucha i jeszcze mi w brzuchu burczało przy tym :D A wracając do domu to miałem dopalacz w tyłku dosłownie :P Co krok tylko prrr prr prrrrr prrrrr :D

A tego to nie wiem, bo jakoś katar mam :P Troche śmierdzą, ale bywało gorzej :P hahaha Ja w ogóle ja mam jakiś węch przytępiony chyba... Ale z drugiej strony to dobrze, przynajmniej w zimie jak nie można okna co chwila otwierać to jakoś ze sobą wytrzymuję :D

Kurde... Albo się myliłem wcześniej, bo miałem nos za bardzo zatkany i mi się teraz lekko odetkał albo dopiero teraz mi się ta sałatka przetrawiła... :P Niby to zwykła sałatka ziemniaczana z groszkiem, kukurydzą, jajkiem, majonezem itp a w rzeczywistości taka mieszanka wybuchowa :D Wcale dużo nie zjadłem jej (całe szczęście)... a przed chwilą jednym bąkiem chyba wszystkie roztocza żyjące w obiciu mojego krzesła wybiłem :P buhaha Dobrze że śpię sam dzisiaj ;) :D

No nawet świńską grypę bym zagazował :P Tylko nie odpowiadam za tę osobę... :D Albo jak byśmy moce połączyli to byśmy wirusa HIV mogli leczyć :D Zobacz ile byśmy zarobili na tym! :)

No bez jakiejś diety się chyba nie obędzie :) W końcu ludzie płacą to wymagają :D Jakiegoś bączka to każdy sobie puścić może, ale jakby to powiedzieć... nie ten kaliber! :P W tym celu będą woleli pójść do profesjonalistów ;) Tylko teraz problem jak tę formę terapii nazwać... Bąkoterapia, wiatroterapia? :P Na upartego można powiedzieć, że to jakiś nowy rodzaj aromaterapii :D

Brat jest psychologiem tak gwoli wyjaśnienia :) Trzeba z nim skonsultować :P Chociaż w sumie... Jak się od terapii uzależnią to przynajmniej będizemy mieli stałych klientów :D Jak nie będziemy wyrabiać z nimi i będie ich za dużo to się ich pośle do brata niech on dalej na nich zarabia :P

Ojj tam ojj tam :P Dopalacze są póki co legalne, więc... :D A kto wie czy w dopalacze bąków nie pakują :D hah I ludzie głupi płacą tyle kasy nawet nie wiedzą za co :P

Gość jestesmy kochani
Tez uwielbiam piardy, podstawiam dłoń pod wylot odbytu, pierdze i potem to wacham. czad