Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LilaStars

zaręczyny?

Polecane posty

Gość LilaStars

kochani w wakacje kończę 18lat mój mężczyzna z którym jestem 3lata ma 22latka. marzą mi się zaręczyny ... jak sądzicie nie jestem za młoda na taki krok ?czy można potraktować to poważnie ? rozmawiałam z moim P. i stwierdziliśmy że jeśli byśmy się teraz zaręczyli(tak między sobą) to oficjalne zaręczyny były by po mojej 18. ślub wtedy planowany by był na 2013. taki krok dałby nam możliwość wyjazdu do Niemiec gdzie ja skończyłabym szkołę i pracowałabym pod okiem cioci u niej w firmie a P. podjął by tam pracę . ale znów powstaje pytanie co na to rodzice P.? Jego mama jest dość starodawna.Czy ona potraktowała by to poważnie czy tylko jako wybryk gówniarzy ? pomóżcie mi bo już nie wiem co o tym myśleć !

Gość kobiiiiiiiiiitkkkkkkkkkkko
zaręczyć się możecie w każdej chwilii narzeczeństwem można być długo....... znam parkę co 8 lat byli zaręczeni teraz biora ślub bo zaszła w ciąże mama to zrozumie........będzie ok a czy jesteś za młoda na taki krok? to już musisz sama sobie odpowiedzieć czy naprawdę się kochacie i chcecie być razem? jeśli nie wiesz tak do końca to może warto poczekac z zaręczynami? :-)

Gość LilaStars
kocham go nad życie i czuję że on mnie też.:) mieliśmy pewien okres w którym było nam pod górkę. można powiedzieć że poczułam jak to nie mieć go przy sobie poznałam paru facetów i żaden nie dorównał P. nawet nie dorastał mu do pięt . z nim i przy nim jestem najszczęśliwsza sądzę że mino mojego młodego wieku jestem dość dojrzała na taki krok. ale obawiam się że jeśli powiem to znajomym to po prostu zostanę wyśmiana ;/

Gość kobiiiiiiiiiitkkkkkkkkkkko
nie patrz na znajomych!!!!!! patrz siebie i swojego życia !!!!!! :-)