Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytająca mamamamm

Bardzo się cieszę że nie trafiłam na to forum w ciąży

Polecane posty

Gość czytająca mamamamm

Jak ja dziękuję Bogu że nie trafiłam na to forum jak byłam w ciąży!!! Przecież jak się czyta niektóre posty to ja się nie dziwię że kobiety tak schizują!! ja o niektórych rzeczach dowiedziałam się dopiero teraz. Dziewczyny w ciąży radzę Wam opuścić to forum jak chcecie spokojnie przejść całą ciążę!!

Gość schizujący głupek
baaaardzo mądra porada, ja właśnie przez to forum wkręcam sobie teraz puste jajo płodowe, a tak fajnie żyło się w nieświadomości...

Gość czytająca mamamamm
no właśnie o tym mówię, ja przez parę tygodni nie miałam żadnych objawów ciąży, w całej ciązy zero mdłości i wymiotów, wyobrażasz sobie co bym myślała gdybym czytała to forum??

Gość schizujący głupek
czytajaca mamo, niechcąco mnie pocieszyłaś :) przez kilka tygodni nic?? nawet bolesnych cycuchów, senności? bo ja nie czuję zupełnie nic.

Gość hmmmiiiiii
hmmm moja siostra jest w 12 tygodniu i dobrze sie czuje tyle lekkie wymioty co ciąza i co organizm to inaczej

Gość a ja pytam gdzie byli rodzice?
zupełnie nic, nic, kompletnie jedynie to że nie miałam okresu, ale w ogóle się tym nie stresowałam, bo czytałam mądre poradniki (a nie forum) gdzie było wyraźnie napisane że każda kobita przechodzi to inaczej. Więc się tym nie przejmuj a wręcz się ciesz że nic Ci nie jest. Chyba nie chciałabys od rana siedzieć i rozmawiać z białą słuchawką?

Gość racja racja nn
a przy wszelkich pytaniach tutejsze doradczynie od razu odsyłają na do szpitala, strasząc poronieniem, cokolwiek to by nie było.

Gość jksiraw
ja popieram, ż ew ogóle w ciąży to najlepiej unikać takich tematów o ciąży, porodzie itd. Człowiek tylko niepotrzebnie sobie do głowy przybiera.