Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez sensu...

wlasnie sie dowiedzialam,ze jestem w 5 mcu!

Polecane posty

masakra, bo wychodzi na to, ze przez pierwszych 3 miesiecy mialam okres, dopier oostatnio cos "nawalilo", poszlam do lekarza, a on, ze jestem juz pod koniec 5 miesiaca! 20. tydzien! jestem w szoku, nei mialam zadnych objawow, nie wiem jak powiedziec rodzinie.. moj facet tez jest w szoku i nie wie, co zrobic.

Gość nie martw sie za 4 miesiace
dostaniesz becikowe

he, zeby to bcikiwe naprawde bylo warte czegos...a wozka za to pewnie nie kupie nawet. a ja nie mam pracy, a moj chlopak pracuje na freelance.

Gość becikowego nie dostanie
bo teraz zeby je dostac potrzebne jest zaswiadczenie od lekarza prowadzacego do 10 tygodnia ciazy;)

Gość jak to mozliwe???
brzuch ci nie urosl a okres maials normalny?? czy skapy?

Gość do a ja pytam gdzie byli rodzi
i ruchow nie czulas? a powiekszone cycki? wiekszy brzuch? chyba jakas pojebana jestes:O

Gość ZNAM
takie przypadki,koleżanka była w 31tyg. :0 jak się dowiedziała a przez całą ciążę piła,paliła i w ogóle a nikt jej nie wierzył że nie wiedziała,wszyscy myśleli że specjalnie piła i paliła żeby poronić! A lekarz powiedział że nosiła dziecko w miednicy dlatego nic nie czuła i nic nie było widać! Wszyscy byli w szczerym szoku!

Tak teraz myślą małolaty, seks uprawiają a o konsekwencjach nie myślą, a potem. Co ja mam zrobić, pomóżcie?!

no wlasnie zadnych objawow! a jestem dosc pulchna, wiec brzuch - byl takie ajk zawsze :O ruchy dopiero od kilku dni... podobno plod ma mala ruchliwosc - dlatego tez lekarz nie mogl okreslic plci...

niby dlaczego pojebana? Czasem tak bywa - zwłaszcza, że dziewczyna, jak pisze, miała miesiączkę, więc ciąży nie podejrzewała. Na pewno coś czuła, ale przez wciąż pojawiającą się miesiączkę, nie nabrała podejrzeń.

Gość a co z okresem?
byl skapy czy obfity?

złośliwa jest ta natura - w ogole nie ostrzec organizmu i nie dawac sygnałów... nie potrafie sobie tego poukladac. nie wie jeszcze nikt oprocz mojego chlopaka. a czas ucieka, co ja powiem matce nagle "czesc, rodze za 3 miesiace"?:O nie moge uwierzyc, ze prszytrafilo mi sie cos takiego..

kąłdor Zobacz sobie ile tutaj jest tematów pozakładanych, gdzie małolaty są przerażone bo jedna z drugą zaszła bo się nie zabezpieczała, albo on wyskakiwał i myśleli, że nie będzie ciąży, od cholery tutaj tego jest.To po co ta cala antykoncepcja, tak do oglądania?

Uszy do góry, będzie mama, młodą i jeszcze ładną. Najgorzej, jak rodzą takie stare rozklepichy jak ja:D Też nie planowała i się stało, a dzieci miało nie być - miałam 30 lat. Żyję, jestem przeszczęśliwa i planuję następne, jeśli wyjdzie.

Gość gsgesges
dasz rade, powiedz rodzicom bo bedziecie potrzebowali wsparcia przeciez, skoro nie pracujesz, faceta za fraki i niech idzie do roboty, ojcem bedzie niech sie ogarnie

Frau_des_Teufels --> jak nei jesteś w stanie mi pomóc i napisać nic mądrego to przynajmniej nie zanieczyszczaj mi tematu i spędzaj życie dalej na śledzeniu zbieżnych topików na kafe, jak nie masz co robić :O zamiast mi coś zarzucać, upewnij się najpierw i zaopatrz w coś do odkodowania IP i wtedy się czepiaj.

z facetem właśnei moze być cięzko. wiadomo, ciąża i wszystko się sypie. zresztą rzadko kiedy spotkałam się z sytuacją, kiedy gość stanął na wysokości zadania, oni zawsze się tak mażą :( dlatego przerażona jestem dodatkowo tym, że czekają mnie dodatkowe nerwy przez niego. żyję w tej chwili w niepewności :(

heheh ten sam system wypowiedzi, nie mam zamiaru ci zasmiecac tematu , tylko zal mi tych innych osob co chca naprawde pomoc i poradzic, a jakas malolata ma z tego radoche mowie o tobie , to nie wpozadku co do innych ludzi tutaj , a na temat natknelam sie przypadkowo na str glownej i od razu wiadomo ze ty i ta druga to ta sama osoba, pozatym koder IP mam wiec nie doradzaj bo nie musisz oszukuj dalej oby ci sie nic z takich rzeczy w prawdziwym zyciu nie przytrafilo , zal mi cie kobieto a raczej dziewczynko

Frau_des_Teufels --> tak, masz koder IP i dyplom z psychologii, jeszcze dodatkowo ty mnie wkurzasz, oby tobie się nigdy nie przytrafiło, że masz problem i nikt ci nie wierzy. teraz to już mnie naprawdę wkurzyłaś, zmiataj stąd 🖐️

a jak masz koder to się naucz z niego korzystać. no ok, mam nadzieję, że już cię tu nie ma. a poza tym jest tu ktos jeszcze? :(

o w tym temacie z linka tez mnie o ip wypytywalas i co zatkalo, nie mam takiego problemu bo mam mozg i potrafie sie nim poslugiwac

Natalko wracaj na swój stary topik tam gdzie masz 15 lat bo nam smutno tam samym, czekamy na ciebie i twojego synka Bartusia!!!

o nie, jeszcze jesteś.. a co, tamtej też zarzucałaś jakiś podszyw? widać masz obsesję, ale nie będziesz jej leczyć na mnie. no idiotka. w tym swoim - szumnie nazwanym - mózgu nie potrafisz zakodować, że różni ludzie mają różne problemy? ale bez sensu odpisywać ci, produkuj się dalej jeśli chcesz, ja bym chciala wrócić do mojego problemu, bo już mnie szczerze kurwica łapie na twoje posty 🖐️