Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasees

pytanie do osob mieszkajacych z partnerem- jak czesto wspolzyjecie?

Polecane posty

Gość strasees

??

Gość strasees
a ile czasu mieszkacie razem?

Gość iwciakkkk
w ogóle

Gość strasees
jestescie bezrobotni czy co ze macie tyle czasu na seks???

jestesmy pracujacymi w weekedy studetami studiow dziennych Jak mamy naprawde ciezki dzien to sie nie kochamy ale czas na to mamy zawsze A co to za problem wieczorkiem poswiecic godzinke przed zasnieciem na seksik a w ciagu dnia 15 min na szybki numerek... Dla chcacego nic trudnego!

Gość Ona 1328
Nie czesciej niz 4razy w tygodniu, ale nie rzadziej niz 2 razy :) tak wiec nie przesadzamy ale tez mamy wystarczajaco duzo seksu :)

A mnie się wydaje, że to od stażu zależy...kiedyś tak do 4lat codzienne i czasami 2,3razy w ciągu dnia zwłaszcza w wekend

Gość DFFQE
a wieczór to kiedy to robicie? tuż przed pójściem spac?

Gość strasees
Boze wiedzialam ze ze mna jest zle ale nie wiedzialam ze az tak... ;(

Gość kapiczka71
codziennie!czasem i ze dwa razy :)

Gość Agentka csi
mieszkamy razem 2,5 roku, kochamy sie 4 razy w tygodniu /+ - 1/

Gość nkjjh
mieszkamy razem 7 miesięcy, seks był może ze 4 razy. wczesniej byly tylko pieszczoty. strasznie sie zawiodlam na moim, bo myslalam, ze jak już zamieszkamy razem to sobie będziemy pozwalać na co tylko chcemy, i co? ON NIE POTRZEBUJE SEKSU, nigdy nie było mi z nim dobrze. żenujące ale bierzemy ślub.

Gość decorations;ss
+/- 3 razy w tygodniu. nie mieszkamy razem, jak zamieszkamy to pewnie będzie częsciej. razem jesteśmy 4 lata

nkjjh hmmm z tym da sie zyc, jezeli Ty masz podobne podejscie do sprawy.. ale w tak swiezym zwiazku 4 razy seks w ciagu 7 mieisecy to rzeczywiscie TROCHE malo .. .. :-O

4 razy na 7 miechow to faktycznie kanal...ale pociesze cie... wiekszasc z tych 5 razy w tygodniu conajmniej, czasami 2 razy dziennie to mitomani-erotomani. wiec nie masz sie czym przejmowac :D:D:D tu kazdy napisze ze sie pruje codziennie tylko rzeczywistosc inna :)

Gość nkjjh
to nie jest świeży związek, ale 6-letni.

Gość nkjjh
i nie mam podobnego podejścia do sprawy. Fakt, nie jestem codziennie napalona, nie mam dużych potrzeb, żebym się np musiala codziennie masturbować, ale pragnę takiej bliskości bardzo. Jednak na niego nic nie działa, nawet sexy bielizna.

a rozmawialas z nim na ten temat ? to troche niepodobne do zdrowego mlodego faceta ...

Gość nkjjh
ba, setki razy, on nie widzi problemu. hm tzn może i widzi, ale się nie przejmuje.

Hmmm no to powaznie zastanawilabym sie nad wspolnym zyciem... bo to tez znaczy, ze olewa Twoje potrzeby, jeszeli nie widzio w tym zadnego problemu...

to jest tak jak sie zwiarza dwie osoby o roznym libido. ja mam podobnie... czasami niestety :(... ja moge powiedzmy i ze 3 razy w tygodniu, moze nie tydzien w tydzien ale czesto. moj maz nie bardzo. on woli raz na tydzien a czasami nawet poltora. kusze i kombinuje ale nie zawsze dziala. trzeba sie z tym anuczyc zyc. ja wiem, ze to i tak czesciej nie 4 razy na 7 miesiecy ale czasami nie ma wyjscia. rozmowy nic nie dadza, bo trudno sie zmuszac do seksu. przynajmniej ja nie lubie. mysle, ze jesli nie masz podejrzen ze jest inna to musisz sie chyba przestawic na zadszy seks.

Gość nkjjh
zastanawiałam się ....... częściowo to moja wina, bo kiedyś to ja byłam pod tym względem niedostępna, nie byłam gotowa i za młoda a on chcial. a potem i mnie i jemu się odmienilo, tylko w odwrotne strony. ponoć jak czlowiek długo seksu nie uprawia to i potrzeby maleją. chyba coś w tym jest.

Gość femme fatalle
To zależy od nastroju, czasami kilka razy dziennie, a czasami w ogóle. Jestesmy 2 lata po ślubie, mieszkamy 3 lata razem

Gość strasees
zalozylam ten temat bo jestem powaznie zestresowana ze moj zwiazek sie rozpadnie. przez seks wlasnie. od kilku miesiecy wychodzi po dwa razy na miesiac!! mieszkamy razem 7miesiecy. jak juz dojdzie do seksu jest wspaniale ale wlasnie tak malo kiedy to robimy. on mi odmawia. mowi ze mu sie nie chce bo jest zmeczony zyciem. jestem zalamana