Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dżasmina83

dajcie dobre rady czy mam szanse wygrac rozwod z winy meza

Polecane posty

Po krotce opiszę.... 6 lat po slubie miesiac po narodzinach naszego syna mojemu mezowi urodzila sie corka z inną kobieta....zdradzal mnie dwa lata z kolezanka z pracy w miedzy czasie zaszlam w ciąże czekalam ludzilam sie ze narodziny dziecka cos zmienią ze on pokocha syna.....tak sie nie stalo w czasie ciąży oscentacyjne rozmaiwial przy mnie przez tel z kochanką pokazywal jej zdjecia,płakałam blagalam go by to zakonczyl. Pojechal z nia do Sopotu niby delegacja z pracy miala to byc a spedzali czas na plazy- mam zdjecia bo jechalam za nimi.... Gdy urodzilam syna podjelalam leczenie u lekarza psychiatry lecze sie do dzis.... maż zaczal w raz z kochanka przyjezdzac do naszego wspolnego domu powiedzial mi wtedy ze jesli nie wymelduje sie w raz z dzieckiem to on zamieszka z kochanka i swoja corką, wymeldowalam sie z synem pod jego presja i wynajelam mieszkanie. Mąż zarabia 6 tys na ręke placi alimentow 400zl na syna nie mam za co zyc dobrze ze pomaga mi ojciec, ojciec dziecka nie interesuje sie synem a jak go zabiera do siebie to zada produktow ode mnie na ugotowanie obiadu dla syna. Zdarzalo sie rowniez ze podczas gdy ja bylam w pracy a syn mial byc u opiekunki maz zabieral syna do swojej kochanki a sam jechal wtedy do pracy i dziecko bylo pod opieka konkubiny bez mojej zgody, jako dowod mam zdjecia jak to naga kochanka mojego meza lezy z synem moim w lozku, a takze mam zdjecie jak ona z synem moim w wozku na spacerze z podpisem zdjecia ladna z nas para..... Mąż chce mnie zniszczyc wykonaczyc psychicznie na mnie nic nie maale chce on powoloac na swaidka dyrketora mojej pracy i jego wrobic w jakś historie nie wiem jak to sie skonczy bardzo sie tego boje czy mam szanse wygrav to wszystko dajce dobre

Gość pewnie ze masz szanse
i to spore, po pierwsze maz zdradzal cie nagminnie w czasie waszego malzenstwa dowod taki dla sadu ze ma dziecko z inna kobieta takze jest to juz podstawa aby pozwac go z jego winy wowczas moze placic alimenty na dziecko jak rowniez na Ciebie, oczywiscie jesli wygrasz. Wez swiadkow, rodziców, znajomych tzn ci ktorzy moga potwierdzic twoje zeznania i powiedziec jak maz cie traktowal a w necie poszukaj gdzies bezplatnych porad prawnych, byc moze sa w twoim miescie wiec zacznij dzialac i nie uzalaj sie nad soba bo to nic juz nie pomoze, musisz byc silna dla siebie i dziecka.

chyba bym usila h....ja wlasnymi rekami.....twoj blad ze sie wymeldowalas....ona mogla przebywac u was tylko od 6 do 22....po tych godzinach trzeba bylo dzwonic na policje i zadac wyprowadzenia pani...

Gość OJJ jUSTYNA.....
Na Gazecie Pl. odpowiedzi ci się nie spodobały-to piszesz tutaj??tylko szkoda że omijasz ważne szczegóły:) Na rozwód z jego winy oczywiście masz spore szanse, bo rzecz jasna, nie jest to normalne, że mężusiowi rodzi się dwójka dzieci niemal jednocześnie ale u innych kobiet:):)

Gość OJJ jUSTYNA.....
Przede wszystkim-z tego co pamiętam, o rozwód wystąpił twój mąż-nie ty. Jeśli chcesz orzeczenia o winie-musisz złożyć takowy wniosek. 2) Ojakich 400 zł piszesz?? przecież na innym formum piszesz,że zarabiasz 1100 zł + 500 alimentów na dziecko + 100 zł na siebie 3) Jakie on ma 6 tys na rękę??- na innym forum piszesz że ma 4,5 tys + spłata waszych kredytów:)(1,500 zł) Poza tym, czytając twoje wcześniejsze wpisy na Gazecie" zaczynam soię zastanawiać, czy oby twój małżonek poprostu nie "uciekł " od ciebie. Pamiętasz swoj wpis o kartach i nałogu wydawania pieniędzy??? Czy nie było tak, że szastałaś kasą na lewo i prawo, wykańczając budrzet domowy?? Na potężne zakupy było cię stać, ale nie na spłacanie debetu w banku? Bo to zdaje się ty chciałaś ukradkiem spotykać się z windykatorem ( tłumacząc się, że sąsiedzi sa wścibscy) -ale ty zdaje się miałaś wiele do ukrycia przed mężem..nieprawdaż? Droga Justynko- ja rozumiem twoje rozgoryczenie-ale przydałoby ci się troszkę zastanowić nad sobą. Przeczytałam sporo twoich wpisów-co jeden to inna strona frontu. Niczym horągiewka na wietrze... Mąż chce zabrać dziecko-nie pozwalasz. jak nie przyjeżdż-bo przecież zabroniłaś zabierać-znów jest zły, bo nie przyjeżdża.

Gość Zniecierpliwiony
Poczytaj OSN. Jest tam tez napisane ,że osoba zdradzona może ponosić współodpowiedzialność za zdradę.

Gość współodpowiedzialność ?????
a niby jak? zmusza do zdrady? sprowadza panienki i przystawia zdradzającemu pistolet do głowy? ty sie walnij w swój czerep panie zzzzzzzz NIC NIE USPRAWIEDLIWIA ZDRADY. Jeśli zdradzającemu jest źle, najpierw powinien odejść, a później szukać panienki do łóżka. Niech pan panie zzzzzzzzzzz nie ocenia według siebie.

Gość do ojj justyna
a skad wiesz ze to ta sama osoba?