Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INNEVO

TO NIE PROWO- TO NORMALNE???????

Polecane posty

Gość INNEVO

Ojciec jak je obiad to np nie krępuje się puścic bąka, tylko nie cichacza tylko takiego, ze aż stołek drży.. dla mnie to jest mega niesmaczne, ogólnie mam cięzkie stosunki w domu, nie jem z nimi przy stole.. matka i ojciec to zgrane małżeństwo, bez kłótni większych, nie ma alkoholu, przemocy itp.. ale jakbym zwróciła uwagę to by powiedział,że jego dom i moze robic co chce..matka raczej uwagi nie zwróci.. młodzi (bracia) też, bo chyba im to nie wadzi??:O nie myślcie, ze to prowo to się dzieję prawie zawsze.. a ja jem u siebie na górze, ale słysze...

Gość INNEVO
pomijając ten głośny odgłos to jeszcze pewnie zapach... unosi tylko pośladek i daje po całości a jakbym zwróciła uwagę to by mnie zwyzywał .. fajnie co?:O

Gość spytałabym głośno co to za
dźwięk. Niestey społeczeństwo nam chamieje :(

Gość co ma bak sie meczyc w
d u p i e , niech polata po chalupie :P

Gość INNEVO
ale tak bywa często.. wiadomo w towarzystwie tak nie jest.. :O ogólnie to bywa nawet pedantyczny, mamy nowy dom, itd.. ale jak tak mozna, ja mam z nim istraszne kontkaty, prawie zero, nienawidzimy sie nawzajem więc siedzę cicho, mam nadzieję że wkrótce się wyprowadzę:O

Gość Marta poetka
kaftan milosci oplata ma dusze swedzi piecze drga w przejawach skruszonych myszek polnych moje nocne wyniki mirazu dusz aplauzuja w zad dotychczasowych czasow w weglu szkicuja leciwa twarz nosorozca plyne, a czas placze, rozdrabnia sie na miliardy gwiazd

Gość INNEVO
poetce podziękujemy ma się nijak do tego topu.