Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka106

BOJĘ SIĘ ŻE MAM HEMOROIDY! RATUNKU!POMOCY

Polecane posty

Witam wszystkich mam dość nietypowy , dyskretny i intymny problem..ale być może jest ktoś kto mi pomoże bo nie wiem co robić! Nawet nie wiem kiedy to się zaczeło... nie mam pojęcia .. nie dostrzegłam tego...nic mnie nie bolało...nic nie czułam. Ale od jakiegoś czasu mam wielki problem i nie wiem co mam z tym począc... Bardzo żadko robie kupe...ponieważ ciężko mi to przychodzi...to bardzo boli! mam wrażenie jakby cos za wielkiego chciało sie przecisnac przez cos ciasnego...po czym na papierze ślady jasnej krwi ...(nie dużo tej krwi) wiem ze powinnam isc do lekarza ! ale w zadnym wypadku nikt mnie tam nie zaciagnie! mam 18 lat i jeszcze nie bylam u ginekologa ....powinnam isc wiem...ale bardzo sie wstydze...i boje! BARDZO. chcialam sama palcem wyczuc czy mam jakies guzki...ale nie da sie wsadzic palca.... mam bardzo waski odbyt MAM NADZIEJE ZE KTOS MI POMOZE BO NIE WIEM CO MAM ROBIC ;( A LEKARZA SIE WSTYDZE...WIEM ZE WKLADA PALCA I BADA;/ ALE JA SIE BOJE TEGO...POMOCY!NIE ROBIE SOBIE ŻARTÓW JA NAPRAWDE MAM PROBLEM!

Gość mama kornelka 3645
czesc a ogladalas sietam w lusterku? hemoroidy to chyba po "tej" stronie sa a nie w srodku pupyyy

hmm oglądałam ale nic nie widać...wydaje mi sie ze hemoroidy sa w srodku...to zylaki odbytu

Gość nkiert
rzadko robisz kupę? Może masz jakąś wadę odbytu jak jest taki wąski

Gość niech cie facet
zerżnie analnie to popękaja i sie ich pozbedziesz

Gość przeminęło z huraganem
kup sobie w aptece Proctohemonal około 17 zł, mi pomógł

Gość przeminęło z huraganem
dupa ci nie odpanie jak sobie posmarujesz więc spróbuj

Gość nkiert
dopiero teraz zauważyłaś że masz problem, jak długo to masz?

Gość tylko musisz sobie rozjechac
troche odbyt zebys wcisneła tam palec

Hm napewno od niedawna to trwa...dbam bardzo o siebie....dbam o wygląd i dbam o higiene....ostatnio przeszłam na diete ;/ i zaczeło sie to mniej wiecej po rozpoczeciu diety.... ale ja nie wiem jak mam sie znadac ? gleboko trzeba wsadzic palca? No i skad wiedziec ze to hemoroidy?one sa bezposrednio po srodku czy jakos po bokach.. nie wiem jak to wyczuc :(

TO STRASZNIE ;/ ZEBY WYDALANIE SPRAWIALO MI TAKO BOL ;( EHHH NIE WIEM CO MAM ROBIC...MĘCZY MNIE TO!!