Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatusiekIgorka

Zbiorowe pranie mózgu

Polecane posty

Gość tatusiekIgorka

Skąd wzięło się zbiorowe pranie mózgu pt. "Nie karmisz piersią, jesteś złą matką"? Pamietam ze szkoły rodzenia pania doktor, ktora wmawiala ze kazda kobieta ma pokarm, a jak mowi ze nie to znaczy ze jest leniwa. Z praktyki wychodzi cos diametralnie innego. Widze na tym forum podobne trendy, moze to teraz taka moda "cycek albo śmierć"? Czy sa tu jakies obiektywne matki??

Gość tatusiekIgorka
up...

Gość tatusiekIgorka
uppp

Gość 0/10 !
:o :o :o

nie zgodzę się, kazdy ma swoje zdanie i zawsze się znajdą zwolennicy i przeciwnicy

Gość ja niestety doświadczyłam
nacisku na karmienie w szpitalu. Do pani z poradni laktacyjnej i do położnej nie docierało ze ja pokarmu nie mam i nie mam czym karmić. Leciała krew od pogryzionych brodawek a mleka ani kropli a one ściskały te piersi i ściskały i mówiły ze się nie staram, wymyślały cud herbatki i nic nie docierało. Dopiero jak pediatra zainterweniował to dziecku dano sztuczne mleko bo waga spadała. Zaczęłam czytać ten temat o braku pokarmu po cc ale przestałam jak przeczytałam zeby nie dokarmiać bo dziecko ma zapasy jedzenia z okresu ciąży. Stwierdziłam ze nie, do takiego poziomu się nie zniżę.