Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjfgdf

przyznać sie czy nie...

Polecane posty

Gość hdjfgdf

pisze z chlopakiem , jako anonimowa na gadu wyznalam mu ze sie w nim zauroczyłam a on chce wiedziec kim jestem fakt znamy sie w realu , ostatnio nawet siedzielismy razem w pubie relacje miedzy nami byly dobre, rozmawialismy normalnie i wtedy sie nim zauroczyłam problem jest taki , ze on jest krolem osiedla które uważa mnie za najwieksze zło Jego kumple mnie nie lubią bo wiekszosc zlałam :(:(:( przyznac sie czy nie?

Gość Mała misia:)
predzej czy pozniej i tak wyjdzie to na jaw nie ukryjesz tego wiec lepiej bedzie jak sama sie do tego przyznasz. A z nim masz dobry kontakt?

Gość hdjfgdf
Hmm troche lat sie znalismy ale tylko z widzenia i wtedy ten kontakt nie byl najlepszy , ale ostatnio w tym pubie zachowywał sie wobec mnie ok. nie dal mi tam zadnych sygnałów , bo jego kolega sie do mnie dopierdzielał , jedyne co to sie tak slicznie usmiechał... no i teraz korci mi napisac prawde ale jak mnie wysmieje to nie bede mogla z domu wychodzić

ale dlaczego ma cie wysmiiac?? napewno tego nie zrobi przyznaj sie i juz

Gość hdjfgdf
pozatym on mysli ze jestem materialistką

eee napewno to powiedz mu ze bedziesz sie starala zeby udowodnic mu ze tak nie jest jak on mysli..jak mu sie przyznasz bedziesz wiedziala na czym stoisz

Gość hdjfgdf
ale ja wiem ze tego nie zatrzyma dla siebie , tylko rozpowie kumplom , tego sie boje

no wiadomo ciezko rozszyfrowac faceta znam ten bol hihi...jak chcesz pogadac to napisz co na gg

Gość hdjfgdf
własnie chcialam najpierw obadac sytuacje na żywo jak reaguje czy cos ale ostatnio nie spotykam go , a on coraz bardziej naciska zebym sie przyznała i obiecał ze mnie nie wysmieje

to jeszcze niech troche poczeka zobaczysz co bedzie pisal i wogole

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyno poczekaj troche obadaj sytuacje ... bo zrobisz z siebie posmiewisko osiedlowe! kobiety odbieraja sygnały ktore dla nich sa czyms wiecej , a dla faceta to nic powaznego

Gość hdjfgdf
no czekam juz tydzień

Gość hdjfgdf
ale ja wcale nie licze ze bedzie cos z tego wiecej, chce tylko zeby wiedzial ze mi sie podoba i tyle

Gość hmmmmmmmema
wubadaj czy cie lubi i co mówi o tobie do innych.

Gość hmmmmmmmema
bo jesli ci dupe obrabia i nabija z ciebie to daj sobie spokuj i nic nie mów a najlepiej olej.