Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria85

włosy- pomocy

Polecane posty

Gość daria85

Jak radzicie sobie z elektryzowaniem się włosów? Jak się go pozbyć? Moje włosy elektryzują się strasznie, nie mogę ich dotknąć bo zaraz się elektryzują a nie chcę chodzić cały czas w kucyku. Używam szamponu timotei i odżywki nawilżającej hbm (jakaś nowość w sklepie), praktycznie codziennie je prostuje, włosy ma lekko za ramiona. Wcześniej nie miałam takiego problemu lecz teraz jest on nie do zniesienia. Któraś miała taki problem? Jak sobie z nim poradziłyście?

lakier do włosów... z reszta sama nie wiem, kiedyś też miałam ten problem, własnie zima włosy stały mi dęba, ale mi przeszło, nie wiem od czego..

no lakierem jak zaczna ci sie elek. to wtedy lekka mgla lakieru pryskaj

Gość daria85
tylko lakier? bo jak jestem poza domem to nie noszę takich rzeczy ze sobą a tu cały czas się elektryzują, czy to zdejmuję szalik,czy dotykam włosów.

Gość kkkkk43
codziennie prostujesz? jej... i to jest właśnie Twoj problem

Gość daria85
kkkkk43 prostowanie nie jest moim problemem, wlosy prostuje nie od dzisiaj, czasami elektryzowaly mi sie wlosy ale nie az tak jak teraz

kup jedwab do włosów i nanoś troszkę na świeżo umyte włosy a potem jak ci się elektryzują to bierz sobie odrobinkę rozsmaruj na rękach i przeczesz delikatnie włosy palcami:)

Gość daria85
dzięki za rady :) spróbuję z tym lakierem i jedwabiem :)