Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hguhkuh

plastry nicorette, kto stosowal?

Polecane posty

Gość hguhkuh

dzialaja? bo szkoda mi kasy

Gość kunekunderka
huja daje

Gość hguhkuh
i co?

Gość nie anty
hej stosowałam i powiem tak że chyba działają ale jak nie przykleiłam plastra to tak jakbym nie zapaliła stosowałam je dość długo az wkoncu było mi na nie szkoda kasy i przestałam je kupowac byłam gdzies w połowie kuracji i wróciłam do papierosów.

Gość hguhkuh
ja dzis przykleilam i zapalilam tylko 3

Gość ja stosowałam
droga impreza z tymi plastrami niestety

Gość hguhkuh
jedyny sensowny temat i praktycznie zero odzewu!

Gość ja nie pale
witam! ja stosuje plastry nicorette od 2 tyg natomiast moj ukochany od 4 tyg i musze przyznac ze jestem zadowolona. Oczywiscie jesli ktos liczy na cud to niestety sie przeliczy potrzebna kjest jeszcze silna wola szczegolnie w pierwszych dniach ale plastry naprawde pomagaja. Nie ma uczucia niepokoju i rozdraznienia. A jesli cgodzi o kwestie kosztów to tak.. ja kupuje 7 plastrów w cenie 50 zł wiec tygodniowo itak zaoszczedzam 20 zł takze wychodza taniej niz papierosy. podsumowujac ja polecam!! pozdrawiam

Gość desperatka25
Plastry to ściema, proszę mi wierzyć. Polecam TABEX tyle, że jest na receptę+ ksiązkę o rzuceniu palenia. Mnie się udało, nie palę pół roku! Wczesniej probowalamm: hipnozy, wrozki, palstrów, silnej woli, gum do żucia, byłam na jakims badziewnym odtrucia, paliłam e - papierosy, chyba wszytsko, dopiero tabex pomogl, ale ostrzegam chce się po nim wymiotowac !

Gość BetiH8340
Korzystaliście z preparatu co się nazywa Nicorette Coolmint? Bo szukałam danych na temat tego leku i nie wiem co myśleć. Może możecie cokolwiek napisać mi o tym prepearacie? Jest sens go kupować, słyszeliście o zamiennikach? Tu jest trochę recencji o Nicorette Coolmint: http://www.listalekow.pl/nicorette-coolmint/ - myślicie, że to rzetelne informacje? Nie chciałabym się przejechać i wydać bezsensownie sianko, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.

Gość Beatka003
Nicorette stosowałam ale mi nic nie pomogły. Udało się rzucić palenie ale dopiero jak zapoznałam się z tym blogiem http://blogbylejpalaczki.wordpress.com/ bardzo szybko udało mi się rzucić palenie, jestem zadowolona z efektu i to bardzo :) powodzenia wszystkim