Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienka na lato

co o niej sadzicie ?

Polecane posty

Gość gray by gray
nic ciekawego

Lubie zwykłe kiecki. Pierwsza wygląda koszmarnie na manekinie. Obie wyglądały by o niebo lepiej pokazane na modelkach z fajnymi dodatkami. Przez to ciężko sobie wyobrażać ciekawe zestawy. Tak sobie myślę jakby do tej pierwszej dodać szmacianą (mam na myśli materiał) torebkę np morską jakieś buty na niewielkim obcasie i odpowiednią biżuterię będzie fajnie. Z drugą można bardziej eksperymentować więc chyba na nią bym się zdecydowała. Pytanie czy to się opłaca jeśli chodzi o niemieckie firmy i zakupy w Niemczech kompletnie nie wiem jak to cenowo i jakościowo wygląda.

hmm ta kurtka raczej rockowa nie jest. Nie podoba mi się kołnierzyk ani przeszycia i ten okropny znaczek z tyłu. No i wygląda na znoszoną i sprzed kilku nastu lat. Można by uznać ją za vintage ale jakoś coś mi tu nie gra.

ta w motyle jest super! warunek szczupła osoba... jak na lato można ze z super dodatkami pomieszać np boho albo marynarskie nawet kowbojskie albo rockowe. reszta obrzydliwa

chyba nie zdecydowalabym sie na nic z tych rzeczy :P a przynajmniej nie na noszenie ich na codzien. Pierwsza sukienka pasuje mi w wyobrazni zeby ubrac ją na bikini i isc na plaze, lub posiedziec z sąsiadkami latem na ławce pod domem - od tak, wygodny fatałaszek na codzien, niekoniecznie do miasta. z kolei w przypadku drugiej, nie mogę się pozbyć wrażenia ze to wcale nie jest sukienka :P wyglada mi na sporą, szeroką bokserke, przewiązaną paskiem żeby udawała kiecke :O nie wiem, cos mi sie tu gryzie, nie "chwytałabym" takich okazji. jesli chodzi o kurtke, zgadzam sie w 100% z nibys, wiec nie bede sie powtarzac :)

Gość Lujanna
jak juz to ta druga. chociaz ja na twoim miejscu jeszcze bym sie za czyms rozgladnęła.