Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klar456

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość klar456

sluchajcie mam problem . otoz dostaje regularnie okres- jest to przewaznie 10 kazdego miesiaca , dzisiaj jest juz 15 i nie mam ani okresu, ani zadnych objawow zapowiadajacych go. ostatnio czuje sie jakbym bylam w ciazy- mam zawroty glowy, mdlosci, ciagle jestem zmeczona i chce mi sie spac, bola mnie nieustannie plecy. do tego wydzielam bialy sluz . dodam ze kochalam sie z mezem w dni plodne a bylo to jakies dwa tygodnie temu, dzisiaj robilam test -wynik negatywny. no i pytania: czy ktoras z was miala taki przypadek i jak to sie skonczylo? czy test mogl byc zrobiony za wczesnie? i czy nie jest za wczesnie na takie objawy? odpowiadajcie bo jestem juz zielona a intuicja mi nie pomaga;)

Gość być może i ciąża ale ja..
miałam takie objawy jak ty. wpadłam w panikę . zrobiłam test był negatywny . po tyg. dostałam okresu :) to chyba sobie mówiłam ciąże hehe

Gość klar456
tylko dziwi mnie to ze mialam do tej pory bardzo regularny okres- co do dnia. i kilka dni przed nim mialam objawy "zwiastujace" :) czyli bol piersi, bol brzucha i rozdraznienie straszne. a teraz nic takiego nie ma:)

Gość być może i ciąża ale ja..
to masz tak samo jak ja. tez miałam zwiastuny okresu , i co do dnia mi się zaczynał a wtedy nic... poczekaj z tydz. zrób test ,jeśli bd negatywny a okresu nadal nie bd miała i takie objawy jak teraz idz do ginekologa.

Gość klar456
aaa zapomnialam dodac o zaparciach a to one sa chyba najbardziej uporczywe:/

powtórz test za kilka dni dla pewności, albo najlepiej idź na to badanie z krwi, wtedy będzie wszystko wiadomo. :)