Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam koleżanek już

Jedyne zainteresowania moich koleżaneczek (19-22) to faceci i uroda!!!

Polecane posty

straszne z nich idiotki. ciągle tylko : -jak poderwać faceta - jak go zatrzymać - co robiłaa z mysiem pysiem -czego nie robiła - och jaki on niedobry/słodki - dlaczego juzmnie nie kocha ;( Wolne kolezanki wcale nie są lepsze. wszuystkie tylko facet facet i facet!!! wolą sie z obcym gachem spotkac niż ze mną. no jasne po co tracić czas na koleżanke lepiej zaginac parol wszystkie zachowują sie jakby je cipa swędziała :o nie kuurwa nie potrafią żyć bez faceta jebane cioty

Ja za to uwielbiam ssać penisy kenijskich komandosów :)

nie mam z kim pogadać o tym czy całego wpuszczać czy tylko żoładz i czy łykać czy wypluwać

A ja zamiast wyjść na miasto, wyrwać lachona i dać mu się zerżnąć, spędzam denne wieczory na kafe :(

widzę że trafiłam w czuły punkt :) niestety taka prawda. teraz mam tylko kolegów!! bo te mendy nie raczą sie spotkać na godzinkę chociaż ale jakbym miala kutasa i dużo kasy to każda byłaby moja!! głuypie dziwki pierdolone nie macie dla mnie 5 minut to potem sie nie żalcie bo mnie wasze problemy nie obchodzą a te dziwki nawet o kolegów moich są zazdrosne. nagle wielka ja ich kolezanka jak chcą ktoregos poderwać.

Gość dżemdobry ha ha ha !
To są zdrowe zainteresowania.

To zadawaj sie z facetami tak jak ja :P Mam coprawda kilka koleżanek, ale sporo olałam, bo miały podobne gadki jak te o których mówisz.

wyobraź sobie podszywie że mam inne aspiracje niż dawanie dupyu na mieście niestety widać 99% dziewczyn teraz tylko ma kutasy w głowie :o

Gość Tka sobie szczęściara
A ja na innych stronach m. in. www.pogrosiku.eu. i ciekawiej, i korzystniej.

taa zadaje sie z facetami ale większość z nich ma wobec mnie zamiary seksualne albo związkowe...może jednego albo dwoch mam prawdziwych kumpli reszta by mnie rżnęła itp . jebany seks sprawił że świat nie kręci sięwokół wyższych wartości

Gość dżemdobry ha ha ha !
Jeśli wy macie awersje do związków to też nie jest zdrowe. Seks jest czymś normalnym. Ps jestem 27 letnim prawiczkiem.

Wielu z moich kumpli też miało wobec mnie łóżkowe lub związkowe zamiary, ale to było na poczatku znajomosci. Jak dałam do zrozumienia, ze nic z tego to sporo znajomosci przerodzilo sie w czysto koleżeńskie relacje.

Gość ladymakbet85
niestety to prawda - znajdź tu taką która się czymś interesuje poza: facet, moda, kosmetyki ,plotki o cichopkach i innych dodach, NK , nowe zdj na NK - jak ma dziecko to jeszcze o kupie słuchasz

Nie mam awersji. Jestem w związku,ale moje zainteresowania wybiegają daleko poza obszar z nim związany.

ide się wysrać 🖐️

u mnie podobnie - powiedziałam że albo seks i koniec albo znajomosc ...kilku poiwedziało "przelecieć mogę każdą a pogadac to tylko z tobą" . jestem z tego dumna. nie jestem lalą do ruchania. tak seks i facet to normalne zdrowe zainteresowanie ale jeśli częścią naszego życia a nie staje sie celem życia samym w sobie . a większość kobiet to straszne bluszcze