Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zion123

Czego ona właściwie chce? pytanie do kobiet...

Polecane posty

Gość zion123

Kiedyś poznałem na imprezie pewną dziewczyne...Później zaczęlismy ze sobą pisać i umówiliśmy sie na 2 randki...Po każdej całowalismy sie czule na dobranoc...Jednak na 3 już nie chciała sie umówić...ciągl jakieś wymówki itp...Postanowiłem zerwać kontakt. Jednak po jakimś tygodniu dostaje od niej sms "dlaczego sie nie odzywasz? co sie z toba dzieje itp." Od tego czasu czasami do mnie pisze, ja również do niej. Kiedy jednak ja chcce sie umówić ona nie chce...Mam wrazenie, że jest o mnie zazdrosna..bo jak dowiedziała sie że ide na studniówke to nie pisała do mnie wogóle, jak pisze jej że jestem na pizzy to zawsze pyta z kim itp. Ale co najdziwniejsze kiedy przychodzi weekend pisze do mnie co robie? i gdzie sie bawie? .Przyjeżdża wtedy do klubu i bawimy sie razem, ostatnio zdarzyło sie, że całowaliśmy sie bardzo namiętnie w samochodzie, łapiemy sie za ręce i siedzielismy razem w klubie . Często pyta mnie czy nie wpadłbym na dyskoteke na której ona sie bawi. Jeden znajomy kiedy nas obserwował na imprezie stwierdził ,że mamy sie bardzo ku sobie i dlaczego wogóle nie jesteśmy razem...Jak mam rozumieć jej zachowanie? Czego ona właściwie chce? Bo tak szczerze mówiąc ja sie chyba zakochałem...

Gość a skad my mamy wiedziec
co ma jakas porypana laska w glowie o ile ma cokolwiek oprocz przeciagu

Gość poradnazaradna
możę nie umie z tobą rozmawiać ? skoro nie chce spotkać się w innym otoczeniu niż dyskoteka

Gość zion123
Liczyłem na bardziej sensowną odpowiedź, gdybym ja to rozumiał albo moi kumple to nie pytał bym sie tutaj

Gość poradnazaradna
a może ma stałego partnera i ciężko się jej wyrwać na spotkanie ?

Gość zion123
tak...coś sie zgadza, na tych randkach tak średnio wychodziła nam rozmowa :/, ja po prostu nie potrafie gadac z ludźmi, szybko kończą mi sie tematy itp.

Gość Kikakikka
a ne mozesz zapytac jej wprost o co chodzi?powiedz jej ze nie rozumiesz jej postepowania, powiedz np ze ty szukasz zwiazku i niech sie okresli i powie czego ona chce

Gość zion123
nie, ona jest wolna, czasami kiedy pytam ja co ciekawego robi to zawsze mówi że jest z koleżanką, tak jakby sie tłumaczyła

Gość zion123
Nie chciałbym o to pytać, wydaje mi sie że powie nie, a poza tym nie spotykam sie na randkach to są tylko imprezy

Gość telefaks
Pewnie nie ma nikogo na stałe,randki z toba sa nudne,ale jak jej sie w wekend nudzi to sobie o tobie przypomina.Na dyskotece nie musi z toba gadac tylko sie bawicie,potem jakies całowanko no i moze seks.Jestes zapchajdziura dla niej tak jak niektóre kobiety dla facetów. No chyba ze ma faceta jak sie z nim pokłóci to pisze do ciebie a na swoja dyskoteke chce cie zaciagnoć bo chce mu na złość zrobić.

Rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa , my tu mozemy spekulować , a prawda jest taka , iż tylko ona jedna wie o co tak naprawde jej chodzi...Na moje oko , zostawia sobie otwartą furtkę , wydaje mi sie , że spotyka sie z Toba z braku laku , sorry za szczerosc , ale jesli pozna kogos interesujacego kopnie cie w tylek...po co za nia latasz jak pies i jestes na kazde jej zawolanie?! nie widzisz , ze ona cie w pewien sposb wykorzystuje?!

I jeszcze jedno autorze , jesli jest miedzy dwiema osobami chemia , to "coś" to zawsze są tematy do rozmów chocby nie wiem co...ludzie sa ze soba po kilka lat i wciaz nie mogą sie ze soba nagadac , skoro teraz wam sie rozmowa nie klei to co bedzie potem?!wez to pod uwage

Gość jadźka z siłowni
przeżuć się na kolegów bo z tymi babami to same kłopoty ;)

damski typ psa ogrodnika :D ale można ją zrozumieć, za młoda na poważny związek :p

Gość zion123
Nie jestem na każde jej zawołanie, jeśli chodzi o szczególy, Jak nie mogą sie nagadać? O czym mam mówić, czy pisać? Nie da sie ciągle gadać...albo ja po prostu nie potrafie. O czym wy np rozmawiacie, albo piszecie ze swoimi partnerami jeśli moge spytać.

Gość poradnazaradna
z własnego doświadczenia powiem Ci że unikałam faceta bo byłam w stałym związku ;p , nie wiedziałam jak z nim zacząć gadać (zawstydzał mnie),zawsze mu się tłumaczyłam że jestem z koleżanką jak chciał się spotkać a tak naprawdę leżałam znudzona, jak się spotykaliśmy w pubie lub na dysko to byliśmy nierozłączni.bałam się troszkę że mogę się w nim zakochać

Gość poradnazaradna
ciężko nieraz znaleźć temat do rozmów.. co innego jak ma się wspólnych znajomych.. ale możecie pogadać np o nowościach w kinie, planach na życie, hobby, tatuażach ,jak spędziliście poprzednie wakacje, jakieś anegdotki z życia sobie poopowiadać

Gość zion123
Do poradnazaradna: Ale ona jest na 100% wolna, wiem to bo mamy wspólnych znajomych.

Gość kikirikikuku
Jest wstydliwa choć na taka nie wygląda, pewnie ma trochę kompleksów, po pijaku łatwiej jej nawiązać kontakt czuje się pewniejsza siebie, nie widzi siebie z chlopakiem chociaż ją do ciebie ciągnie, bo za każdym razem pisze i sie odzywa, wzmaga się to w niej kiedy wypije. Na co dzień nie che się d o tego przyznawać. Albo przezwyciężysz męską dumę i postanowisz ją zdobyć za wszelką cenę, nie pisząc smsy tylko wpadniesz po nią albo przyjdziesz na uczelnie, pokażesz jej że naparwde ja lubisz ona sie przyzwyczaji do myśli"ja i chlopak" albo poczekasz az sie wybawi dojrzeje, do tego sama ale wtedy już pewnie będziesz miał inną i tak to sie skończy.

Gość Zion123
Niby jak ją mam zdobyć, skoro nie chce sie umówić? Nie moge jej śledzić żeby sie z nią spotkać, to już przesada. A z tą nieśmiałoscią to tez do końca nie jest prawda, pamietam jak sie umawialiśmy to dużo wynikało z jej inicjatywy. Wogóle raczej jest śmiała