Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niechsekazdyrobicosechce

LEKARZ I KASJERKA???

Polecane posty

Poznalam poprzez portal internetowy dla singli 32letniego lekarza kawalera. Poznalam to moze za duzo powiedziane, bo zaledwie piszemy na gg, ale oboje wykazujemy zainteresowanie w swoim kierunku, mimo iz jeszcze nawet sie nie wymienilismy zdjeciami. Juz na wstepie zaznaczyl, ze szuka kogos na powaznie. Ja mam 23lata i utrzymuje sie i mieszkam sama. On o tym wie, bo nigdy sie z tym nie krylam. Zasatanawiam sie jednak teraz czy on po prostu nie chce sie zabawic moim kosztem, bo wie, ze jestem sama... Pisze nam sie b.dobrze, ale czy to mozliwe by lekarz zainteresowal sie zwykla kasjerka? Nie wiem czy jest sens to kontynuuowac czy od razu urwac...

Ma znaczenie bo zawsze będzie wyżej ponad Twoją osobą..będzie wmawiał Ci jaki to on ma zawód itd.Ma znaczenie..inne zarobki itd.

z tym, ze ja, jako ze utrzymuje sie sama, nie moge sobie teraz pozwolic nawet na studia. Trudno mi uwierzyc w to, ze lekarz moglby sie zainteresowac mna:/ osoba bez wyksztalcenia i nieustawiona

Gość będzie cię traktował z góry
A ludzie będą patrzeć na ciebie jak na utrzymankę. Ta różnica wieku tylko to potwierdzi.

jeśli skończyłaś tylko zawodówkę to nie pakuj się w to. będzie mieć nad tobą przewagę intelektualną, a ty w związku będziesz się czuć jak popychadło.

Gość a jestes pewna ze to lekarz
?? moze kopie rowy a pisac to moze co chce :D wiecej dystansu dziewczyno potem sie dziwic jak mowia w tv ze znajomosc internetowa skonczyla sie zabojtwem ehh kobieto nie wierz we wszystko co czytasz od niego.

nie wiem po prostu czy mam wierzyc w to,ze moglby sie mna zainteresowac. Nie chce byc nabijana w butelke i niepotrzebnie sie ludzic, a przyznam, ze korespondencja zrobil na mnie poki co dobre wrazenie. Wyjatkowo madry facet i .... i ja...

Gość puper und nikiel
niechsekazdyrobicosechce- mzoe cie pokocha , bedzie cie utrzymuwac i pójdziesz na studia- co ci szkodzi- poznaj go w realu :) a jak nic nie wyjdzie mówi sie trudno. jesli go nie poznasz do konca zycia bedziesz załować :)

Gość puper und nikiel
chyab ze faktycznie ten koles to jakis menel i kłamie. nie mnie to oceniac. a skad wiesz ze naprawde ejst lekarzem?

Nie wiem ale słyszałam niedobre rzeczy o lekarzach. Może on ma żone? podobno szukają na żonę jakichś mega atrakcyjnych i intligentnych lasek żeby móc się chwalić na branżowych przyjęciach... Ale może on jest w porządku, nie można generalizować. może jest samotny. Może ma dziwną specjalizacje :P

Dzieki, juz za tak duza ilosc rad. Ja potrafie sie sama utrzymac, poki co nie potrzebuje, by ktos robil to za mnie.Nie chce byc utrzymanka :/ Po prostu zalezy mi na waszej opinii w tym wszystkim, bo ja moge byc nieobiektywna.

Gość haribo znak radosci
a na jakim portalu go poznalas? Pytam bo znajoma mi opowiadala, ze poznala lekarza chirurga- ortopede a okazalo sie ze.... to zwykly sanitariusz... Przyszedl na randke w jakiejs wymiętolonej koszuli i sie przyznal ze jest tylko sanitariuszem. Masakra jak mozna tak klamac

nie chce zeby ktos zaraz mnie zganil, bo moge zostac posadzona o zarozumialstwo, ale wydaje mi sie, ze jestem atrakcyjna, wiec tego, ze mu sie nie spodobam fizycznie sie nie obawiam. Mialam juz dwie propozycje spotkania od Panow z "gornej polki", ale to byli zonaci mezczyzni i wiedzialam, ze chodzi im o jedno :/

Gość haribo znak radosci
Mozesz odp na moje pytanie?

sympatia.pl to byla. Wiesz, jesli bedzie klamal i okaze sie, ze jest kims innym niz twierdzi, to wszystko bedzie jasne i zerwe kontakt. Nie zamierzam pojsc z nim szybko do lozka wiec przedzej czy pozniej to kim jest wyjdzie na jaw. Obawiam sie tylko sytuacji, ze ja sie zaangazuje, a on po paru miesiacach powie mi "pa, bylas dla mnie nikim, na co Ty liczylas?";/

Gość mzoe jest superfacetem
musisz dac mu szanse

Gość haribo znak radosci
Wiesz, zawsze sie mozesz spotkac na piwku czy kawie i sama wyczujesz sytuacje. Kolezanka , ktora spotkala sie z tym pseudo chirurgiem skonczyla farmacje, tez jest samotna mimo ze bylw dlugo w zwiazku wlasnie z lekarzem. Powiem Ci ze ten lekarz (dentysta) to straszny cwaniak .A wracajac do tego oszusta to jak tylko go zobaczyla to wiedziala ze to nie ejst lekarz. Spotkanie nie trwalo nawet 10 minut bo mu "podziekowala" za znajomosc.

Gość zona lekarza
witaj:) Mam meza lekarza... i nie obraz sie, ale zaden lekarz nie zainteresuje sie kobieta bez wyksztalcenia...Mam wielu znajomych lekarzy i sa to ludzie na poziomie, wyksztalceni, oczytani i takich samych osob szukaja na swoich partnerow.

Gość haribo znak radosci
nie am za co, w kazdym razie jak sie nie spotkasz to sie nie przekonasz. Jak okaze sie jakims bucem albo (nie daj Boze) oszustem to podziekujesz za spotkanie i urwiesz kontakt.

Gość haribo znak radosci
A wracajac do tzw sfer to mam kolezankie lekarke ktoraj facet ma wyksztalcenie srednie i jest 7 lat od niej mlodszy:) Wczesniej miala meza tez lekarza ale sa po rozwodzie

Gość zona lekarza
zaden z tych moich znajomych lekarzy nie ma zony kasjerki... Nie chce mi sie wierzyc, ze on Cie traktuje na powaznie, obstawiam ze albo klamie, albo szuka romasnu. Ma 32 wiec pewnie ma zone i dzieci i szuka odskoczni... Przykro mi, ale takie sa fakty

Gość haribo znak radosci
zona lekarza- to Twoj maz musi byc strasznym zadufanym w sobie bucem, bo ja akurat obracam sie w srodowisku medycznym i roznie bywa z tymi zwiazkami. Nie zawsze wybiera sie pod kątem wyksztalcenia

Albo może być tak, że przy nim zdobędziesz wykształcenie. Lekarze są zamożni, być może będzie cię wtedy stać na studia:) A jeśli nie - miły romans jeszcze nikomu nie zaszkodził:)

Gość nie lamuj sie tylko sklej
raz kiedys na czacie znalazlam caravagia, mowie o kurde jakis chlopak interesuje sie sztuka, a on nawet obrazu zadnego nie znal ladna nazwa, od tyle,droga pani:(

Aha - wielu lekarzy ma żony pielęgniarki, ale nie takie z mgr przed nazwiskiem, po wyższej szkole pielęgniarskiej.

Gość zona lekarza
nie nie jest bucem:) mylisz sie.... Widze, ze zazdrosnice juz sie odzywaja:)

Gość puper und nikiel
zona lekarza- moze jest kawalerem ale brakuje mu seksu