Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niechsekazdyrobicosechce

LEKARZ I KASJERKA???

Polecane posty

Gość haribo znak radosci
Moze byc tez tak, ze on tylko podaje sie za lekarza , tak jak ten sanitariusz za chirurga. Ale zeby posunac sie do takiego czynu to naprawde trzeba miec problemy ze soba

Gość nie lamuj sie tylko sklej
a czemu ma jej nie trakowtac powaznie, wysle ja na studia, a przy okazji bedzie wiedzial ze wzial sto procnt kobiety do zycia-zrobi obiad,posprzata, dzieci wychowa, dzis mezalianse sa ale wyksztalcenie w przeciwienstwo do miliona dolarow mozna dostac po 3 latach szkoly np mozesz zostac technikiem farmacutyczny,m:) to powiem ze znam 3 przypadki udokumentowane, gdzie lekarz pokochal pielegniarke po liceum medycznym bez studiow i co? zyli szczesliwi:)

Gość haribo znak radosci
Zona lekarza- nie mam Ci czego zazdroscic uwierz. Moj maz jest architektem a ja farmaceutką i zawsze mnie smieszyly takie panie dulskie jak ty. Zgrywasz dame a sloma ci z butow wystaje

Gość Lekarz ortopeda
Jestem lekarzem i zwiazek z kasjerka, fryzjerka itp. nie wchodzilby nigdy w gre! A co do zwiazkow lekarzy z pielegniarkami to nie znam osobiscie tego typu przypadkow, ale wiem, ze takie istnieja, jednak zadaza sie to rzadko.

Gość haribo znak radosci
No pieknie:D zona lekarza podszyla sie pod lekarza ortopede hahaha. Zalosna jestes kobieto

Lekarz ortopeda - ale zdarza. Teraz jednak pielęgniarki maja wyższe wykształcenie, więc to tez inna sprawa.

Gość zona lekarza
haribo- wszytsko jasne:) farmaceuci czyli najwieksi nieudacznicy, ktorym marzyla sie posadka lekarza, ale za malo rozumku, by sie dostac na medycyne, wiec poszlo sie na farme:) a architekt...phiiiiii masz sie czym chwalic buahahahahahaha Ps. jestem dyrektorem banku i uwierz dziecino sloma to Tobie z butow wystaje, a swoim mezem architektem to mozesz sie chwalic wsrod swoich aptekarek kolezanek:)

Gość haribo znak radosci
Znam tez lekarza stomatologa po specjalizacji z chirurgii szczekowej, ktory ozenil sie ze swoja asystentka, ktora notabene miala tylko studium:)

Gość haribo jestes glupia
zalosna i pusta jak beben:O:O:O:O:O skad tyle jadu w Tobie? masz jakies kompleksy czy co? Marzyl Ci sie maz lekarz a dostalas architekta i ci zal dupe sciska?

Gość haribo znak radosci
zona lekarza- nie znize sie do twego poziomu prostaczko :) Zal mi ciebie:)

Gość haribo znak radosci
Gdybym chciala mialabym lekarza :) Wybralam architekta:)

Gość i wszytsko jasne
Haribo marzyla o lekarzu a zaden jej nie chcial...Moze nawet kopa dostala w swoj tlusty zad od jakiegos jak do niego startowala i teraz uwaza, ze kazdy lekarz to buc a kazda zona lekarza to wielka pani. Ona za to ma meza ATCHITEKTA i mysli, ze blyszczy :D:D:D:D:D ale idiotek jest na tym swiecie ZAL

zona lekarza - kobieto, ogarnij się:o Farmaceuci to nieudacznicy? Pierwsze słyszę - musieli skończyć bardzo trudne studia. I wcale nie jest powiedziane, że chcieliby zostać lekarzami:o

Gość i wszytsko jasne
ta jasne mialabys w marzeniach:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość zal plllll
marzcie sobie dalej :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D phiii

tak znam takie przypadki nie bede mowic, ale sa, co do stomatologa i higienistki po prostu tak jest, to nawet lepiej gdy jedno stoi wyzej a drugie nizej- po co dwoch dyrektorow w domu?niech jedno pilnuje poldupkiem domu i pracy a drugie moze sie poswiecic czyli pielegniarka i lekarz

Gość haribo znak radosci
czasem szprycuje sie farmaceutykami i pozniej mam jazdy, ze mam meza wielkiego architekta a tak napawde jestem sprzataka a moj maz jest bezrobotnym nierobem, ale ma wielka pyte wiec zarabia na prostytucji na dworcach centralnych w calej polsce:) jestem z niego taka dumna:)

żona lekarza - faktycznie słoma Ci z butów wystaje. Szufladkujesz ludzi, tylko Tobie to wyjdzie na złe. Nie widzę problemu, jeżeli dwoje ludzi się w sobie zakocha,Ona może być nawet sprzątaczką - ale realnie patrząc takie związki zdarzają się rzadko. Nie musisz od razu obrażać ludzi którzy są farmaceutami i architektami bo Twoja posada aż taka fajna nie jest. :O i popieram haribo, nie wiem czemu ktoś się jej czepia,żadnego jadu w jej wypowiedziach nie widzę.:O

Gość haribo znak radosci
matka w dziecinstwie robila mi lewatywe przed tym jak ojciec gwalcil mnie analnie w moj odbyt stad moje odchylenia od normy:O wybaczcie:O

Gość haribo znak radosci
Zapomnialam dodac- mam downa:( Myslicie, ze to uleczalne?

haribo zaczernij sie,bo widać ,że te wszystkie posty pisze jedna i ta sama zakompleksiona frustratka. Pewnie nie może się wybić i pracuje gdzie pracuje - nie mnie to oceniać,dla mnie stanowisko ani praca nie jest zadnym wyznacznikiem inteligencji.Skąd się takie cioły biorą koorwa :O

Gość jakietoprzykre...
zona lekarza... niby dyrektor banku??? zachowanie gówniary z gimnazjum... która pisze pod kilkoma nickami :O

Gość haribo znak radosci
Czasem zjadam swoj kal, wydaje przy tym niesamowite okrzyki radosci z rozkoszy 😡 Oblubienico chcesz wylizac mi moj odbyt?

Gość haribo znak radosci
Mam wszy lonowe, myslicie ze zarazil mnie moj maz architekst prostytut z dworca centralnego?

tylko pielegniarka czy technik farmacji to po prostu moze byc mistrz i malgorzata, wspolna dziedzina, srodowisko pracy...mistrz i uczennica ale kasa fiskalna i sluzba zdrowia? a moze tobie

tylko pielegniarka czy technik farmacji to po prostu moze byc mistrz i malgorzata, wspolna dziedzina, srodowisko pracy...mistrz i uczennica ale kasa fiskalna i sluzba zdrowia? a moze tobie sie po prostu spodobal diament w muzeum i chcesz go zajebac?no bo tak rozumiem co ze lekarz? moze tobie trzeba chlopa od cegiel, uczciwego kolesia z mlotkiem, ktory oklei steropianem(styrpian) 3 bloki dziennie, przy okazji zapali papierosa, wypije nawet piwo, zaklnie soczyscie ale bedzie najwiekszym idolem swojego szczerbatego(za 8 lat od dzis liczac) synka- bo tata jest naj? oj mialam juz ja magistrow, mialam i inzynierow i najwieksze szczescie jakie mnie spotkalo to prosty chlop:) a jak mnie nosi pod sufit, ze ho ho

Gość haribo znak radosci
haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9

Gość haribo znak radosci
haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9 haribo ma wszy wszy :) :) :) :) :) :9 :) :) :9 :) :) :) :9 :) :9 :9 :9

Tak, te podszywy na pewno wymyśla pani dyrektor banku:D Zresztą, sądząc po wpisach, co druga tu piastuje to dyrektorskie stanowisko:D Niedługo się dowiemy, że nasza droga Dżenifer jest prezesem jakiejś wielkiej firmy międzynarodowej:D