tynka_86 0 Napisano Luty 16, 2011 witam, bardzo prosze o pomoc, poniewaz wizyte u gin mam dopiero za tydzien. Moja ciaza obumarla i w zwiazku z tym mialam lyzeczkowanie. Odebralam wyniki histopatologiczne: Fragmenty doczesnej z wylewami krwi. Co to moze oznaczac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tynka_86 0 Napisano Luty 16, 2011 nikt mi nie pomoze? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasinkaaaaaa Napisano Luty 16, 2011 w którym tyg.obumarła???współczuję mi obumarła w 9 a w 12 się dowiedziałam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tynka_86 0 Napisano Luty 16, 2011 ciaza obumarla w 8tyg a dowiedzialam sie w 11 tyg. Martwie sie tymi wynikami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasinkaaaaaa Napisano Luty 16, 2011 Kurczę akurat z tym Ci nie pomogę,wiesz ja nie miałam badania histop.bo to byłą pierwsza ciąża pierwsze poronienie.Ale w większości poronien wczesnych wine ma genetyka i dzieciątko nie miało szans od początku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tynka_86 0 Napisano Luty 16, 2011 to tez byla moja pierwsza ciaza, a badanie przeprowadzono w szpitalu po zabiegu. Dziwne ze nie mialas robiorego, bo to sie chyba robi standardowo ale moge sie mylic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasinkaaaaaa Napisano Luty 16, 2011 no nie miałam na wypisie ze szpitala miałm tylko wielkość płodu itp nie miałam badania histop kurczę mój lekarz powiedział,że młodziutka jestem i jeżeli to był 1raz w tak wczesnym stadium natura wie co robi...nie martwię siętym póki co.Ty tez się nie martw...Słuchaj może wpisz w google interpretacja wyników po poronieniu/?napewno coś znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tynka_86 0 Napisano Luty 16, 2011 no wlasnie szukam, ale nic takiego nie widze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach