Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem kto mnie zabił

Ja już nie daję rady nerwowo z tą rodziną!!!! Po prostu nie wytrzymam!!!!

Polecane posty

Gość wiem kto mnie zabił

Ostrzegam, że będzie długo i wulgarnie, mimo, że zwykle jestem spokojną osobą. Po prostu siadają mi nerwy... Wszystko zaczęło się gdy zgodziłam się opiekować dziećmi mojej siostry, która wyjechała do Anglii. Dzieci mają 10 i 18 lat. Siostra miała mi płacić 500 zł co miesiąc (właściwie nam, bo ja i chłopak podjeliśmy się opieki), miałam pilnować młodszej dziewczyny w nauce, gotować itd. Jak się w praktyce okazało, życie tam to było piekło. Mało, że nie zobaczyłam obiecanych pieniędzy od siostry (pod koniec łaskawie zapłaciła mi 150 zł po 3 miesiącach) to jeszcze młodsze dziecko było tak zaniedbane w nauce, rozpieszczone, że mnóstwo trudu włożyłam, żeby dziecko poprawiło stopnie. Byłam bardzo wymagająca, stąd powstawały konflikty, dziecko w ogóle się nie uczyło, nic sobie nie robiło z jedynek, bo siostra żadnycj konsekwencji nie wyciągała, jeszcze ją nagradzała grami i telefonami, które jej kupowała (a pojechała do anglii spłacać 50 tys długu). Przy mnie mała poprawiła stopnie (nawet jej wychowawczyni to powiedziała, stwierdziła, że dziecko w końcu jest pilnowane).Starszy syn rządził pieniędzmi i czasem było tak, że nie dawał na jedzenie tylko wydawał na dyskoteki i panienki, prawie w ogóle nie było z nim kontaktu. Ja kupowałam jedzenie za pieniądze które zarabialiśmy z chłopakiem poprzez sklejanie plansz. W końcu nie wytrzymałam i wynieśliśmy się stamtąd. Co się teraz okazuje. Syn siostry twierdzi, że my rozwalaliśmy pieniądze na piwo i papierosy a on musiał na nas łożyć, kupować jedzenie itd. Rozgadał to po całej rodzinie i teraz każdy się mnie czepia, wyszłam na tą złą. Siostra twierdzi, że w ogóle nie przytulałam małej gdy ona potrzebowała czułości ( tylko, że mała ani razu nie przyszła się przytulić siedziałą tylko albo na kompie albo przed tv) i że ma żal o to do mnie, że przy mnie dziecko było nieszczęsliwe. Rozgaduje po rodzinie, że mi płaciła co miesiąc i że jeszcze musiała nam dawać na piwo i papierosy. Teraz wszyscy w rodzinie się mnie czepiają, bo ja niby taką wielką krzywdę tym dzieciom robiłam a to jest zupełnie nie tak! Ja wyszłam na tą złą, mimo, że tak wiele pomogłam siostrze... Moja siostra jest rozwiedziona, zadłużona przez kredyty, które brała na wycieczki na słowacje, co chwile zmienia facetów, w Anglii też siedzi z jakimś facetem i nawet chwaliła się od drugiej siostry, że się z nim dupczy dzień i noc, taki jest dobry w łóżku. Płacze, że nie ma pieniędzy na nic a rodzice nasi spłacają jej dwa kredyty a ona kupuje dzieciom nowe telefony, gry i wszystko co tylko zechcą, a żadne z nich sie nie uczy. Małej grozi nie przejście do następnej klasy a siostra twierdzi, że to nauczyciele się uwzięli. Siostra przyjedzie w piątek odwiedzić rodziców.Boję się, że mi siądą nerwy i ją spoliczkuje jak zacznie mieć do mnie pretensje, naprawdę mam dość! Zszargała mi opinię jak nie wiem! każdy wierzy jej a nie mnie!

Gość dajciemispokojzhsłem
Wspólczuje siostry, kompletnie nieodpowiedzialna osoba. Przedstwawija wszystkim swoje wersje, prawda wyjdzie na jaw. Szkoda tylko tych dzieci :(

Gość wiem kto mnie zabił
ale co ja mam teraz robić? Bronić się? ale jak? moje słowo przeciwko jej słowu i jej syna....

Gość MNDJFNDJMFNDJBNF
MASAKRA , ALE 500 ZŁ KTOREGO I TAK NIE WIDZIAŁAS TO WG MNIE ZA MAŁO NA UTRZYMNANIE DWOJKI DZIECI ;/ NIE PRZEJMUJ SIE TYM , JA BYM ZERWAŁA KONTAKT ;/

Gość wiem kto mnie zabił
zerwe kontakt na pewno ale co zrobić jk ona przyjedzie w piątek, na pewno będzie coś gadała, boję się swojej reakcji

Gość Weź
Niech siostra pokaże druki przelewów na te kwoty 500 zł miesięcznie :) 🖐️

Gość wiem kto mnie zabił
dobry pomysł :)

Gość Weź
Przy każdych pieniądzach się żąda potwierdzenia ich nadania :)

Gość maltunia
i powinnaś tak zrobić jak czujesz . i tak tłumaczenia nie pomogą .powiedz co ty myślisz i daj sobie spokój skoro wiesz że zrobiłaś wszystko żeby jej pomóc .w końcu to ona jest matką wiec dlaczego sama sie nie zajęła swoimi dziećmi.tylko dla pieniędzy wyjechała .troszeczkę chce swoją wine zwalić na ciebie, ale nie daj sie zwariować . Po tym co o niej napisałaś i tak lepiej by dziećmi sie nie zajęła.

Gość wiem kto mnie zabił
jak przyjedzie w piątek to od razu jej powiem, niech pokaże dowód przelewu za te pieniądze które rzekomo mi dała i sie zapytam wprost czemu twierdzi, że mi zapłaciła skoro mi nie zapłaciła

Gość wiem kto mnie zabił
ja wiem, że ona na mnie naskoczy w piątek, że źle zajmowałam się dziećmi i domem, że przetraciłam jej pieniądze.... naprawdę nie myślałam, że własna siostra wbije mi nóż w plecy...

Przeczytałam tylko początek, ale musze pogratulować siostrze, tak taniej siły roboczej;):) Żarcik, ale mnie opiekunka kosztuje drożej, a nie wyjechałam za granicę i sama piorę, sprzątam, gotuję i doglądam;):):)

Gość wiem kto mnie zabił
wiem, strasznie naiwna byłam, chciałam jej po prostu pomóc i sami widzice co za to mam :) nóż w plecach wbity aż po rękojeść...

Gość Devilish cherry
ale z Twojej siostry kurwa. Narobiła bachorów to niech siedzi i podciera im dupy, przytula i pierze im brudy, jaka suka z niej, na twoim miejscu dałabym jej tak w ryja, żeby na ścianie wylądowała kurwiszon pierdolony

Gość buhahahahahahahahaha8924572084
powiedz swojej siostrze jak przyjedzie, że jest głupią idiotką, że nie dość, że jej pomogłaś to jeszcze ona Ci sie tak odwięcza, żeby szła na leczenie bo normalny człowiek tak nie postępuje, że powinna była sto razy przemyśleć zanim narobiła dzieci skoro jak widać się jeszcze nie wyszumiała i te dzieci ma w doopie sądząc po jej zachowaniu, niech przestanie być dla swoich dzieci koleżanką a zacznie być matką, bo chyba sama tego nie rozumie co znaczy mieć dziecko i co to znaczy uczciwość i odpowiedzialność. Potwierdzam, że szkoda tych dzieci

Gość jebne zara
niektórym babom należy podwiązać jajniki, żeby nie rodziły dzieci. Urodzi taka bachory, które widać, że jej samej przeszkadzają, bo inaczej nie zostawiła by ich samych, i zwali komuś na głowę i jeszcze wielka pani ma pretensje, że nie przytulone! no ja pierdole! to ty jesteś ich matką czy ona? niech siedzi na dupie i je przytula jak im tak źle suka jebana w dupe przez orangutana! a gdzie ona pracuje w tej anglii? z tego co piszesz to chyba w burdelu łączy prace z przyjemnością a dzieci ma głęboko w dupie ot co!

Gość andzioreks pokoreks xd
czy twoja siostra ma na imię lidia?

Gość andzioreks pokoreks xd
jeśli to ty jestes siostra lidki, to bardzo dobrze zrobiłaś, że stamtąd poszłaś, jestem z balic doskonale znam twoją siostrę i ciebie też znam i ty mnie ale narazie nie powiem ci kim jestem, i tak sie pewnie domyślasz...widzisz teraz jaką masz siostrzyczke? a tak żarliwie jej broniłaś...