Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaaaaaaaaa

boje sie ,że sobie nie poradzę

Polecane posty

Gość juliaaaaaaaaaa

studiuje, narazie jestem na utrzymaniu rodziców.. czasem boje się jak sobie poradze sama , po studiach.. że nie dam rady sobie w pracy itd.. jeszcze nigdy nie pracowałam.. studiuje prawo ,a wiadomo jaki jest ten kierunek.. może rodzice mi pomogą po studiach z aplikacją itd ,ale byc może będę musiała pracować w urzędzie czy firmie czy banku jak moi znajomi bez aplikacji.. o ile dostane prace bo wiadomo jak jest w tych czasach .. Boje się ja to wszystko porostu będzie wyglądało..

Gość no to się bój dalej
strach na pewno ci pomoże w przyszłym życiu...

Gość juliaaaaaaaaaa
wiem ,że nie pomoże ,ale teraz są takie popieprzone czasy ,że szkoda gadać.. i jak tu się nie bać..

Gość juliaaaaaaaaaaaa
na studiach też mi ciężko idzie czasem już powtarzałam pierwszy rok teraz jestem na trzecim i też nie wiem czy wszystko się na tym roku uda.. poszłam na te studia bo otwierają mimo wszystko jakieś możliwości nie np jak zarządzanie czy pedagogika.. prawa jazdy nie zdałam pare razy.. z mojej winy bo się nie przyłożyłam.wstyd ,ale może jeszcze kiedyś je zrobię.. Teraz studiuje i ucze sie jezyków bo one sie zawsze przydają.. Nie mam oparcia w chłopaku, tylko wyśmiewa się ze mnie.... A na dodatek okazało sie, że jestem w ciązy i nie mogę się z nim rozstać :(

nie dorabiam .. bo co mi da doświadczenie nie związane z moim zawodem? nic.. kasy mi nie brakuje ,ale tak ambicjonalnie to bym mogła pracować..no i fakt wtedy bym sie poczuła pewniej ,że zarobiłam sama jakąś kase

Gość sailor86
będzie dobrze, chyba każdy ma takie obawy na początku. Jak pierwszy raz płynąłem w rejs to też miałem obawy "jak to będzie", teraz o tym wspominam z uśmiechem na twarzy.