Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale o co chodzi hm...

ubrania japan style

Polecane posty

Gość ale o co chodzi hm...

Dziewczyny zamawiałyście kiedyś ubrania japan style z Allegro?? Cena kusząca a jak jest z ich jakością?

Gość mmnnio
japan chuj zamałe

Gość Karolyne...
Nie zamawiałam ae japońskie ciuszki kocham

Gość asdewq123
tez wlasnie jestem ciekawa dzisiaj tak sobie ogladalam te ciuszki i pare mi sie podoba za to cene to nawet na jeden raz zeby zalozyc tylko czy to faktycznie wyglada tak jak na tych zdjeciach..

Gość DO DRUTOMANIACZEK I NIE TYLKO
NIE POLECAM.KUPILAM PLASZCZYK MIAL BYC JESIENNY GRUBY WELNIANY A PRZYSZLA JAKAS SZMATA NI TO MARYNARKA NI TO JAKIS NIE WIEM NAWET CO. DO DUPY. WELNY TO TO NA OCZY NAWET NIE WIDZIALO,BA NAWET KOLO NIEJ NIE LEZALO. NITKI WISZA JAK NA CHOINCE LANCUCHY. WOGOLE DNO.

Zdecydowanie nie polecam! kupiłam futerko - przyszło badziewie . Kolor zupełnie inny, wymiary nie te które zamawiałam.przesyłka szła 3 tygodnie. a najśmieszniejsze jest to, że aby zareklamować towar to musiałabym zapłacić 80 zł. za przesyłkę (wcześniej, przy zamówieniu przesyłka wynosiła 25zł) i uwaga...........adres zwrotny własnoręcznie napisać w języku chińskim!!!!!!! zresztą sama firma japan styl odradza reklamację bo się zupełnie nie opłaca. Przeczytaj negatywy jakie ma ta firma na allegro.