Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nora-czyli-Eleonora

CZY ZERWAC Z NIM? i czy ten drugi mnie nadal kocha? pomocy prosze!

Polecane posty

Gość Nora-czyli-Eleonora

jestem z mezem 6 lat mamy dziecko, Nie rozmawiamy ze soba i nawet na siebie nie patrzymy jedynie jak spedzamy czas to jak spimy ale oczywiscie nic nie robimy juz 6 lat nawet nie przytulamy sie nawet male buzi. On wychodzi bardzo wczesniej z pracy i wraca bardzo pozno, w weekendy czyli w soboty spi a w niedziele pon i wtorek to oglada tv. Dziecko jest po jego stronie ale on nie spedza z nimi duzo czasu oczywiscie najstarszy 13 letni syn jest w swoim pokoju caly czas. Wiec ostatnio spotkalam mojego bylego chlopaka ma teraz zone i 4 dzieci. Ale on byl tak we mnie zakochany ze zrobil sobie tatuaz moich inicialow na rece. Bylismy razem w 80 latach... Ostatnio patrzyl sie na mnie i sprawia mi komplementy zaprasza na rozne wypady i dal mi jako jedyny walentynke, copochwile sie usmiecha i pisze do mnie sms'y. Przy nim czuje sie szczesliwie a przy mezu czuje sie niepotrzebna i niewidoczna, czesto sie klocimy i jest copochwile zazdrosny. Co robic?

Gość pedzio_edzio
no mysle ze powinnas zerwac z mezem, a kto zerwal z tym bylym chlopakiem ty czy on? i jak do tego doszlo? bo mozliwe ze ci sie tylko zdaje ze mu sie podobasz bo ma rodzine i wgl ale moze tez jest nieszczesliwy w zwiazku jak ty

Gość Nora-czyli-Eleonora
moj maz ma weekend w sobote niedziele poniedzialek i we wtorek ;/// a ja zerwalam z moim chlopakiem bo dobierala sie do niego jego tymczasowa zona a on mowil ze sa tylko przyjaciolmi, widzialam ze cos krecil wiec zerwalam z nim bo mialam tego dosyc spedzal z nia czas i wgl i jei urodziny pamietal a moje to nie.....mysle ze dalej kocha swoja zone bo sa razem juz duzo lat ale przeciesz mozna kochac 2 osoby naraz! oczywiscie niechce niszczyc jego rodziny i wogule nie jestem wredna suka i niechce odebrac meza tej dziewczynie

Gość kozakzdupy
zerwij ze swoim mezem ale nie wracaj do swojego bylego chlopaka bo pomysl sobie o tych dzieciach i jego zonie....

Gość FemmeFatalleLady
Nie zazdroszcze ci.......anyways im biutiful :)

Gość Nora-czyli-Eleonora
trudno mi z nim zrywac bo niechce zeby moj syn zyl bez ojca...on jest bardzo delikatny nie jest taki jak inni on slucha rock z lat 80 i czyta ksiazki nie chce zeby mnie winil za to i wogule powoli zaczynam zalowac ze zerwalam z moim bylym chlopakiem ale itak bym pewnie to zrobila bo ta jego zona probowala go uwiesc i mowila mu rozne glupie rzeczy o mnie...juz niewiem co robic.

Gość Kylie Minogue Where the wild..
jestes w trudnej sytuacij....ja mialam podobna bylam z narzeczonym 10 lat temu i zdradzalam go z moim kolega bo zakochalam sie w nim i niestety on mu to powiedzial bo nie chcial zebym sie zenila i pryk koniec!, ale zdrada jest calkiem ekscytujaca i podniecajaca wiec moze wiesz pobaw sie troche nimi ;)

Jak możecie się kłócić nie rozmawiając ze sobą i jak możecie nie sypiac ze sobą od 6 lat, skoro jesteście tyle razem i macie dziecko? Oj nie postarałaś się:P

Gość Nora-czyli-Eleonora
no wiec nie rozmawiamy ze soba a klocimy sie z pewnych glupich sytuacij jak gadamy to sie klocimy a dziecko urodzilam zanim sie ozenilam.