Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galkaanonimkaa

odstawienie tabletek anty po 6 latach jakie skutki heeelp

Polecane posty

Gość casdcxacascascascsacdac
dziewczyny podnosze

Ja bralam 3 lata i jak odstawilam to wyladowalam prawie na OJOMIE! Potworne bule, tak straszliwy ze do szpitala musiala jechac a lekarka po glowie sie puka kto tyle bierze tabletki, wlosy GARSCIAMI az musialam sciac wszystkie i z chustka na glowie az mi odrosly ale juz nie tak mocne, okresy nieregularne- po 3 cykle miesiecznie a potem przez 6 miesiecy nic.

dziewczyny powaznie?? masakra

ja bralam kilka lat ,odstawilam 3 mies temu,odczulam to dosc silnym pmsem w 1 cyklu bez tabl. piersi mnie bardzzooooooo bolaly i brzuch przed okresem bylam senna rozdazniona..juz nawet zrobilam test bo myslalam ze udalo sie od razu. ale @ przyszla. okres mam dluzszy i silniejszy niz przy tabl.tak poza tym innych dolegliwosci nie wodze ,aha i zmalal mi biust o rozmiar..ale to byc moze kwestia tego ze sie odchudzam.

kochane a wlosy cera??

hmm z cera nie odczulam jakichs wiekszych klopotow..jeszce jak bralam tabl(caly czas te same,diane 35) to wyszlo mi przebarwienie a czole:(((( centralnie krecha grubosci 3 cm...taka ciemniejsza..nie ejst widoczna ale ja to dostrzeglam..moj chlopak tez nie widzial zanim mu o tym nie pwoiedzialam i kolezanki tak samo. tyle lat biorac tabl chodzilam na solarium i nic sie nie dzialo..nie wiem co teraz sie moglo zmienic..mam nadzieje ze to dziadostwo zniknie.wlosy..hmm mam b. geste..wiec nie zwracalam naeet uwagi czy sie przezedzily..choc przy czesaniu jest ich na ubraniu troche.ale czy to od tabl??nie powiem bo ma tez baleyage i czesto prostuje..a rozjasniacz i prostownica robia swoje jednak

Gość qobowa
to o czym opowiadacie jest potworne...wrrr ale niestety cos za coś.Też nad tym myślałam ale lekarz mi odradził(inne problemy ze zdrowiem). Koleżanka brała przez pare lat...odstawiła,zaszła w ciażę i urodziła bezpłciowe dziecko..operacje i przeszczepy...wrrr. co chemia i wygodnictwo może zrobić z naturą !

Gość garganałtułła
Jak ja odstawialam to zaczal pojawiac mi sie wasik pod nosem wiec sie przestraszylam i nadal biore...

czyli jednym slowem trzeba to swinstwo rzucic