Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka098

Dlaczego mój mężczyzna nie inicjuje seksu?

Polecane posty

Witam! Mój problem polega na tym, że mój męzczyzna nie wykazuje większej inicjatywy w sprawach łózkowych. Jesteśmy ze sobą 2 lata, od niedawna uprawiamy seks. Zwykle to ja jestem cała gorąca i najchętniej bym się w ogóle nie ubierała, kiedy on reaguje pozytywnie. Dosłowanie pozytywnie...po prostu jest, caluje mnie przytula i potem kocha się ze mną, ale nie widzę w nim pożadania. Przed rozpoczęciem współżycia często o tym mówił, w sumie to on mnie namawiał i zachęcał, a teraz jakby , mu się odwidziało. Nasz pierwszy raz był udany, nie ma problemu ze wzwodem i zawsze kończy erekcją mimo to nie czuję się atrakcyjna :( kiedy pytam czy jest jakis problem odpowiada ze mnie kocha i że lubi ze mną seks. Potrzebuje porady co zrobic, żeby to on szalal za seksem, jak rozbudzic w nim żądze? Dzięki z góry za odpowiedź

Gość dffsfsdf
Perwersa...dobre pytanie :)

Gość ojciec dyrektor,..,
heheheheheh

Nie może bac się wpadki: jestem na tabletkach i uzywamy prezerwatyw. Co do erekcji to przepraszam za błąd :) wiadomo, o co mi chodziło, zawsze kończy wytryskiem

Gość ojciec dyrektor,..,
nie boi sie wpadki, ma mniejsze libido, nie potrzebuje seksu albo jest wiecznie nieumyty i unika hehehe

Gość ssssaara01
na pewno chodzi o libido :) Zaserwuj mu jakieś afrodyzjaki, po których popatrzy na Ciebie jak na ostatnią kobietę na Ziemi :classic_cool:

Macie jakies pomysły na afrodyzjaki? ;> Może po prostu przestane tak nalegac....kurcze zwykle problem bywa w drugą stronie nie? ;p

kompleksy, kompleksy, dlaczego facet to też żywy organizm... wiesz zastanów się co mu powiedziałaś o czym rozmawialiście .... głupie to tak jak jazda samochodem na ręcznym hamulcu :O

Gość poza tym
kto stosuje tabletki i prezerwatywy na raz? a Może on ma jakieś fantazje, które mogłabyś spełnić... większość facetów potrzebuje damy na salonach ale dziwki w łóżku.... rozmowa rozmowa rozmowa