Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czująca się fatalnie

Chyba mu odbiło

Polecane posty

Od ponad roku spotykam się z pewnym mężczyzną,mamy po 40 lat i swoje rodziny.Zawsze było ok ,ale na ostatnim spotkaniu miał być szybki sex bez penetracji,tylko pieszczoty ręczne,nawet nie mieliśmy prezerwatywy.On jednak doprowadził do czegoś więcej trochę przy użyciu siły,starał się mówić coś miłego,ja mówiłam żeby przestał .Czuję się z tym żle ,nie wiem czemu to zrobił,miałam do niego zaufanie.Uległam mu ,ale nie tak miało być i on o tym dobrze wie,chyba to koniec .

Po wszystkim widziałam że jest jakiś inny ,nic wiele nie mówił.

Gość los piranos del balticos
Jak kurwa możesz mieć zaufanie do kogoś kto zdradza swoją rodzinę! Kurwa zdrada was 3mała i tyle. Przecież dla wielu facetow kochanka to lalka z cipą do bzykania, bzykania i jeszcze raz bzykania bez zobowiązań. To zabawka jak kolejny samochod!

Gość Wywywy
Nie szanujesz sie kobieto, a innych cholernie ranisz, jesteś zerem razem ze swym zafajdanym kochasiem

Gość główny urząd statystyczny
bez przesady z tym zerem różnie to bywa

No właśnie,to wszystko nie jest takie proste,ciężko tu opisać ze szczegółami dlaczego tak się stało w moim życiu,może wcale nie jestem z tego taka dumna ,może nawet mam wyrzuty sumienia,ale widocznie brakuje mi czegoś co daje mi ten facet.